Test osobnosti ze tvaru rtů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Test osobnosti ze tvaru rtů

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Pixabay)

Nejvýraznějším rysem obličeje jsou rty, které mají schopnost vyjadřovat naše emoce a pocity. Pohybem koutků mění výraz tváře, ukazují radost, vztek, pochybnosti, ošklíbají se i svůdně špulí. A jejich tvar zas prozrazuje vaši povahu.

Plné rty

áte vrozený a silný mateřský instinkt a touhu chránit a ochraňovat city druhých. V každé znepokojivé situaci myslíte nejprve na druhé. Obvykle jste ti zodpovědní. Svět potřebuje více lidí, jako jste vy.

Silný horní ret

Jste emocionální, charismatičtí a strháváte na sebe pozornost. Máte vysoké sebevědomí a schopnost přitahovat pozornost ostatních lidí. Pokuste se využít svých schopností k tomu, abyste své okolí motivovali k pozitivním věcem.

Silný spodní ret

Jste zvědaví, společenští a otevření všemu novému, co vás v životě potká. Patříte k lidem, kteří se před ostatními chlubí svými zážitky, všechno chcete vyzkoušet jako první. Rádi se bavíte a rádi své okolí bavíte a inspirujete.

Vyvážené rty

Máte schopnost naslouchat druhým a přistupovat k názorům ostatních s respektem. Jste obezřetní v každé situaci a máte praktický způsob řešení životních problémů, bez ohledu na to, jak jsou obtížné. Vaše praktičnost je vaší superschopností.

Tenké rty

Jste samostatní a dokážete si poradit s každým problémem, který se vám postaví do cesty. Pokud máte tenké rty, máte štěstí, protože máte ohromující vůdčí schopnosti. Jste soustředění na své cíle a máte jasnou představu o tom, co chcete. Patříte mezi neformální autority, ale jste i dobrými šéfy a rádci. Neváháte intrikovat, pokud je to třeba.

Malé našpulené rty 

Jste koketní rošťáci. Upřednostňujete svůj vlastní pocit pohodlí. I když váš přístup vypadá sobecky, jste dobrosrdeční a loajální a vždycky se přičiníte, abyste pomohli někomu v nouzi. Máte své vlastní postupy, které sice nepůsobí okázale a hrdinsky, ale ve výsledku přináší užitek všem okolo.

Rty ve tvaru srdce

Lidé se srdcovitými rty bývají silní a nezávislí, originální a těžko zvládnutelní. Ženy nebo muži, kteří mají takové rty, jsou okouzlující, vtipní a přitažliví. Mají tvůrčího ducha a věří v dobré konce, někdy jsou ale příliš důvěřiví a lehkověrní.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.