Důchodce střelil souseda do čela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Důchodce střelil souseda do čela!

Zkrvavený Darrian.
Zkrvavený Darrian. (Foto ara)

Kvůli sporu o živý plot neváhal nevrlý britský stařík vytáhnout na souseda zbraň a střelit ho do hlavy!

Darrian Palmer (37) ostříhal nadbytečné výrůsty svého živého plotu, část z nich ale spadla na stranu jeho souseda Malcolma Newsoma (73). Zuřivý důchodce mu nejprve větvičky naházel zpět. „Tvůj zas*aný plot padá do mojí zahrady!“ řval při tom na mladšího muže. 

Ten se ho snažil zklidnit s tím, že jde pouze o pár prutů. Malcolm ale tasil vzduchovku a před třemi vřískající dětmi Darriana trefil zblízka přímo do čela! „Nejprve jsem necítil žádnou bolest, to asi zaúčinkoval adrenalin. A teď jsem šťastný, že jsem neoslepl. Stačilo, kdyby mě trefil o kousek níž, a dramaticky by se mi změnil život,“ uvedl Darrian. Střelce ještě před příjezdem policie odzbrojila manželka zraněného Claire (38). Newsome se nakonec ke všemu přiznal a u soudu vyvázl s podmínkou a veřejnými pracemi.

Přečtěte si
-bello-
2. 6. 2021 • 00:57

Veřejné práce a podmínka za střelbu do obličeje za účelem zneškodnit?
m, hm - Anglie má zákony asi tak blbý, jako my. Zajmalo by mě na kollik tam vyjde rejpnutí do radikálů a mešit, ale vsadím boty, že dle mustru EU taky na 8 let natvrdo, i když po Brexitu a bez EU je to možná jinak .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.