U soudu se nakonec přiznala: Chůva ve školce týrala malé děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

U soudu se nakonec přiznala: Chůva ve školce týrala malé děti!

Petra Křečková včera u soudu vinu přiznala.
Petra Křečková včera u soudu vinu přiznala. ( Foto Aha! – Jan Vilímek)

Děsivou noční můrou byla chůva Petra Křečková (41) pro dvou až tříleté děti v mateřské škole v pražské Dubči. Sprostě jim nadávala, bila je. Strachy se v její péči počurávaly a i doma se podle rodičů bály bubáků.

Horor se ve školce odehrával na podzim 2019. Teta Péťa, jak jí děti říkaly, včera u soudu pro Prahu 10 nezapírala. „Jsem vinna. Je mi líto toho, co se stalo,“ prohlásila. Své jednání již dříve vysvětlovala nezvládnutým stresem. Ze slov, jimiž kluky a holčičky častovala, jde mráz pozádech.

„Zasr... hovado, zasr..á kun.., kreténi, srá.., čů...i nebo zmrde,“ slýchali od ní. Když se pokakali, strhávala z nich oblečení takovou silou, až upadli na zem. Minimálně jedno z nich se udeřilo do hlavy. Někdy jim odpírala jídlo, jindy jim ho cpala do krku lžící tak surově, až se zakuckaly. Soud jí uložil dvouletý trest s tříletou podmínkou. Pět let nesmí pracovat s dětmi a dvěma matkám musí zaplatit každé 30 tisíc korun. Rozsudek je pravomocný.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.