Nový člen Beatles? Má na to hlas i »háro« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nový člen Beatles? Má na to hlas i »háro«

Kanárek Barry ze Swindonu si svým sestřihem »podle hrnce«, s nímž jsou neodmyslitelně spojováni i Beatles, získal internet.
Kanárek Barry ze Swindonu si svým sestřihem »podle hrnce«, s nímž jsou neodmyslitelně spojováni i Beatles, získal internet. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Fanoušci legendárních The Beatles, zpozorněte: na jihozápadě Anglie vyrůstá někdo, kdo by mezi »Brouky« dokonale zapadl! Má smeták na hlavě, zlato v hrdle... ale je to pták.

Kanárek Barry ze Swindonu si svým sestřihem »podle hrnce«, s nímž jsou neodmyslitelně spojováni i Beatles, získal internet. Jeho ofinkou se na Instagramu baví už téměř 11 tisíc lidí, navíc prý má ale muzikální talent. „Miluje sezení v okně a zpívání,“ řekla jeho majitelka, školačka Georgie Shuteová (15). „Taky je hrozně společenský, vždycky když s ním jdeme do parku nebo na louku, tak pípá nadšením,“ dodala. Pokud by se tedy Paul McCartney (78) a Ringo Starr (80) rozhodli pro návrat a hledali nového člena do kapely, je jasné, na koho se obrátit...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.