POTVRZENO: Čunek je Rumburak! Takhle vyčaroval 3,5 milionu… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

POTVRZENO: Čunek je Rumburak! Takhle vyčaroval 3,5 milionu…

Dneska vám, dcerunky Haničko, Evičko, Janičko a Verunko, tatínek vyčaruje 3,5 milionku, abychom si koupili nový domeček...
Dneska vám, dcerunky Haničko, Evičko, Janičko a Verunko, tatínek vyčaruje 3,5 milionku, abychom si koupili nový domeček... (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Ten náš Jirka Čunek, to je kouzelník! Lepší než slavný Rumburak, o Harrym Potterovi ani nemluvě! Lidovecký vicepremiér dokázal opravdu nemožné – z vydělaných 1,5 milionu korun za 17 let práce jeho i manželky dokázal ušetřit 3,5 milionu korun!

Ten náš Jirka Čunek, to je kouzelník! Lepší než slavný Rumburak, o Harrym Potterovi ani nemluvě! Lidovecký vicepremiér dokázal opravdu nemožné – z vydělaných 1,5 milionu korun za 17 let práce jeho i manželky dokázal ušetřit 3,5 milionu korun! Pane Čunku, nemohl byste nás to také naučit? Moc, moc prosíme! My chceme být také bohatí! Je veřejným tajemstvím, že Jiří Čunek ovládá tajemné síly a věnuje se okultismu. Čunek také rád předvádí své čarodějnické kousky svým dcerkám.

Lhář… větší lhář… Jirka Čunek!

Poprvé dostal Jiří Čunek od spolustraníků i premiéra Mirka Topolánka nůž na krk. „Buď to důvěryhodně vysvětlíš, nebo musíš z vlády,“ řekl premiér k aféře, kdy se ukázalo, že Čunek v roce 1998 vložil do různých bank 3,5 milionu Kč (ty do té doby nemohl vydělat, i kdyby roky nejedl a nic nekupoval) a zároveň dostával od státu dávky pro sociálně slabé (do roku 1999 přes 211 000 Kč).

  • V pondělí Čunek v České televizi tvrdil, že žádné sociální dávky nebral.
  • V úterý už řekl, že vlastně neví, že si to už nepamatuje, protože to je přece už 10 let.
  • Ve středu přiznal, že měl opravdu v bance 3,5 milionu a že zároveň jeho rodina pobírala sociální dávky. Dávky prý potřebovali, protože s miliony nemohl disponovat. „Něco nad jeden milion jsem si našetřil sám, zbytek nebyl můj, měl jsem je jen ve správě. Víc řeknu až příští úterý, musím si opatřit doklady. A mimochodem většina lidí ty sociální dávky projí, ale já ještě dokázal ušetřit milion,“ prohlásil včera.
  • Aha!: A pane Čunku, víte, jak se stupňuje slovo „lhář“?
Tady jsou fakta!
  • Jaké měla Čunkova rodina příjmy?
    V letech 1982-1998 si Čunek (coby automechanik a pak bezpečnostní technik) vydělal 1 229 140 korun. Jeho manželka Pavla 290 866 korun. To je celkem: 1 520 006 korun.
  • Kolik si uložil v bankách?
    On sám v listopadu vložil na účet u dvou bank celkem 2 miliony korun. Jeho tchyně ten samý měsíc vložila 1,5 milionu korun a podepsala u banky dodatek, že s nimi může Čunek nakládat.

A takhle to mohlo vypadat u Čunků v roce 1998:

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.