Nejhezčí britská autobusačka (24): Pánové, kdo dneska jede se mnou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejhezčí britská autobusačka (24): Pánové, kdo dneska jede se mnou?

...a sexy figuru vám ráda ukážu.
...a sexy figuru vám ráda ukážu. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Seznamte se, tohle je nejhezčí řidička autobusů v Británii. Jodie Leigh Foxová (24) si řízení vysnila už jako malá, cestující by ji ale radši viděli na molu.

S řízením autobusů začala bývalá pečovatelka před třemi lety. To když viděla na zadní části jednoho z nich inzerát, že přijmou šoféry. „Autobusy mě vždycky fascinovaly. Pokaždé jsem chtěla sedět vepředu u řidiče,“ řekla Jodie. Vidět za volantem místo chlapíka středního věku krásnou mladou dívku ale nejednoho cestujícího překvapí.

„Mužští pasažéři mi často říkají, že jsem na tu práci moc hezká. Prý nikdy neviděli tak krásného řidiče autobusu,“ směje se. O změně kariéry ale prý Jodie vůbec neuvažuje: autobusačku chce dělat ještě aspoň 40 let, dokud nepůjde do důchodu. Kromě červených double- -deckerů má navíc papíry a kvalifikaci na řízení dodávek či limuzín. „Já prostě miluju řízení,“ dodala rodačka z Essexu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.