Youtuber umučil těhotnou přítelkyni! V přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Youtuber umučil těhotnou přítelkyni! V přímém přenosu!

Valentinu umučil přítel v přímém přenosu
Valentinu umučil přítel v přímém přenosu (profimedia)

Ruskem a internetovou komunitou otřásl hrůzný čin. Valentina Grigorijevová (†28), která byla v rané fázi těhotenství, zemřela ve svém bytě nedaleko Moskvy na podchlazení. Její umírání přítel, youtuber známý pod přezdívkou Stas Reeflay vysílal na sociální sítě!

Stanislav Rešetnikov (30) si nechával od fanoušků platit za to, že dívku v přenosech mučil, třeba pepřovým sprejem. Za hrůzný obsah kasíroval desítky tisíc korun. Jeho poslední »vysílání« už však Valentina nepřežila. Stas ji polil vodou a jen v prádle zamkl na balkoně! Venku přitom mrzlo! Není proto divu, že zkolabovala. Na otřesných záběrech je vidět, jak se ji youtuber pokouší oživit. „Chlapi, žádný puls, je bledá, nedýchá,“ obrátil se vyděšeně na diváky. Zvrácený přenos neukončil ani poté, co zavolal sanitku. Zachranáři už dívku jen prohlásili za mrtvou. Důvod smrti: Hypetermie, tedy podchlazení. Pokud se Rešetnikovi prokáže vina, hrozí mu až patnáct let vězení. Současně pobouření lidé volají po striktním zákazu reálného násilí v online prostoru.



Přečtěte si
-bello-
6. 12. 2020 • 10:59

AHA-oprtavte si to.
hypo x hyper !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.