Učitelka se obléká jako Barbie: Jen růžová to MUSÍ být! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Učitelka se obléká jako Barbie: Jen růžová to MUSÍ být!

Yasmin se ráda obléká jako Barbie. Už devatenáct let chodí výhradně v růžové. Interiér některé její hosty šokuje, ještě od ní prý ale žádná návštěva neutekla.
Yasmin se ráda obléká jako Barbie. Už devatenáct let chodí výhradně v růžové. Interiér některé její hosty šokuje, ještě od ní prý ale žádná návštěva neutekla. (Foto Instagram)

„Červenou už nechci víc a černá se mi protiví, s tou bílou jsem to přehnala a ta zelená je šílená...“ notovala si už Ilona Csáková (49) v hitu, v němž zpívala, že jen růžová to může být.

Švýcarská učitelka Yasmin Charlotteová (32) tuhle písničku dost možná nikdy neslyšela, přesto by ale klidně mohla být její hymnou! Je totiž růžovou posedlá natolik, že ji nosí od hlavy až k patě. Poslední nerůžovou věcí, kterou ze svého šatníku vyhodila, byly modré džíny před 19 lety. „Posledních třináct let nenosím jinou barvu. Výjimkou jsou jen pohřby, to si pak nějaké oblečení musím půjčit,“ říká. V růžových odstínech je samozřejmě i její dům – včetně nábytku, dekorací nebo zdí. „Příchod sem po stresujícím dni mě pokaždé uklidní,“ libuje si Yasmin. „Jen návštěva je občas překvapená, lidé nemohou uvěřit, jak extrémně růžový můj dům je. Zatím z něj ale ještě nikdo neutekl,“ směje se. A i když se za ní lidé na ulici otáčejí, rodina ji prý v jejím šílenství podporuje. Nadšení jsou i její žáci, kteří jí přezdívají Slečna Růžová, nebo fanoušci na Instagramu, kde ji sledují už stovky lidí z celého světa.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.