Dopravní kolaps! Na dálnici shořel kamion | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dopravní kolaps! Na dálnici shořel kamion

Kabina kamionu lehla po nehodě popelem, řidič naštěstí stačil vyskočit.
Kabina kamionu lehla po nehodě popelem, řidič naštěstí stačil vyskočit. (pro Aha! – HZS kraje Vysočina)

JIHLAVA – Neuvěřitelné štěstí měli včera nad ránem dva řidiči kamionů, jejichž nehoda zablokovala na čtyři hodiny hlavní dálniční tah na Brno. Přestože jeden z tahačů se po kolizi vzňal, oba šoféři vyvázli nezranění!

Neuvěřitelné štěstí měli včera nad ránem dva řidiči kamionů, jejichž nehoda zablokovala na čtyři hodiny hlavní dálniční tah na Brno. Přestože jeden z tahačů se po kolizi vzňal, oba šoféři vyvázli nezranění!

Havárie se stala v časných ranních hodinách na 126,5 kilometru mezi Velkým Beranovem a Měřínem ve směru na Brno. „Nehoda se obešla bez zranění, ale jeden z kamionů začal hořet. Do nákladového prostoru se ale naštěstí oheň nerozšířil. Škoda byla předběžně vyčíslena na milion korun,“ řekla Aha! Petra Musilová, mluvčí hasičů kraje Vysočina.

Další nehoda jen o chvíli později zastavila provoz na dálnici na 107. kilometru mezi Jihlavou a Větrným Jeníkovem ve směru na Prahu. Srazilo se zde pět osobních automobilů. Při nehodě byl jeden člověk lehce zraněn, i zde se tvořily několikakilometrové kolony.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.