Hanks a jeho žena mají koronavirus: Nakazili další hvězdy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hanks a jeho žena mají koronavirus: Nakazili další hvězdy?

Tom Hanks a Rita Wilsonová
Tom Hanks a Rita Wilsonová (profimedia.cz)

Bylo jen otázkou času, kdy koronavirus udeří i v řadách známých osobností. A jako první si »vybral« jednu z nejslavnějších, Toma Hankse. Dvojnásobný držitel Oscara se i s manželkou infikoval v Austrálii a u protinožců nyní řeší, koho všeho nakazili.

Hanks s chotí, producentkou Ritou Wilsonovou (oba 63), se od začátku roku do Austrálie opakovaně vracejí. Připravují zde totiž natáčení snímku o Elvisovi Presleym, v němž má Hanks ztvárnit jeho dlouholetého manažera Toma Parkera.

Koncert, rozhovor...

Naposledy přistáli v Sydney začátkem března, nákaza jim byla zjištěna v noci na čtvrtek 12. března. Virus však mohli chytit a tím pádem i dál šířit už dříve – v mezidobí se totiž prakticky napříč celým východním pobřežím účastnili řady společenských akcí a setkali se s mnoha fanoušky i tamními celebritami. Posuďte sami: Rita, která je i zpěvačka, měla koncert pro zhruba 200 lidí v Brisbane; oba byli hosty televizní talk show Today natáčené v Sydney, kde společně navštívili i slavnou Operu; ubytování byli v hotelu ve městě Gold Coast, kde se při procházkách potkávali s mnoha příznivci, fotili se s nimi, podávali si ruce...

Domácí karanténa

I proto nyní premiérka státu Queensland Annastacia Palaszczuková vydala doporučení, že by se každý, kdo s hvězdným párem přišel do kontaktu, měl izolovat v domácí karanténě.

Zimnice, bolesti, teplota

Že onemocněli, oznámili Hanksovi na sociální síti Instagram: „Cítili jsme se trochu unavení, jakoby nachlazení, a bolela nás těla. K tomu měla Rita teploty a vracely se jí zimnice,“ popsali příznaky, které je dohnaly k lékaři. „A testy na koronavirus dopadly pozitivně. Co teď? Držíme se protokolu. My Hanksovi budeme testováni, pozorováni a izolováni tak dlouho, jak to bude vyžadovat veřejné zdraví a bezpečnost,“ uvedl pár, který byl umístěn do karantény v Univerzitní nemocnici ve městě Gold Coast.

Vzkazy podpory od kolegů

„Posílám lásku, zůstaňte silní.“ Jack Black (50), herec

„Myslím na vás a modlím ze za vás oba. Doufám, že se z toho rychle dostanete a brzy se vrátíte domů.“ Sheryl Crow (58), zpěvačka

„Prosím, dávejte na sebe pozor.“ Reese Witherspoon (43), herečka

Syn uklidňuje

Syn Toma a Rity fanoušky uklidňuje: „Pravidelně si voláme. Není jim nějak zvlášť zle a udržují si dobrou náladu. Nemají strach a ani já se o ně nebojím. Věřím, že všechno dobře dopadne.“

Herci z Gomorry zabil virus sestru

S mrtvou byl v domě 36 hodin! Luca Franzese, italský herec z úspěšného krimiseriálu Gomorra, si prožil den a půl čiré hrůzy. Jeho sestra Teresa (†47) zemřela na koronavirus a on s rodinou byli 36 hodin uvězněni v domě s jejím mrtvým tělem, které si úřady ne a ne vyzvednout! „Itálie nás opustila, nikdo nám neodpovídá,“ hlásil emotivně ve videu, které umístil na Facebook. V záběru za ním leží v posteli mrtvá Teresa... Tělo si nakonec pohřebáci odvezl a bez přítomnosti nejbližších jej pohřbili. Franzese, který sebe i rodinu před několika dny umístil do domácí karantény, je přesvědčen, že se infikoval také. „Dával jsem jí umělé dýchání, takže pokud byla nakažena, budu asi i já.“

Pracovnice z infekčního? Tak cestuje Naomi Campbellová!

Britská topmodelka Naomi Campbellová (49) neponechává nic náhodě. Z obav z nákazy se na cesty obléká tak, že připomíná spíš pracovnici z infekčního oddělení. „Heslo bezpečnost především jsem posunula na další úroveň,“ připsala k fotce z letiště v Los Angeles, na níž je zahalena od hlavy k patě – kombinéza, kapuce, rukavice, rouška, ochranné brýle.

Meryl Streep a Tom Hanks ve filmu Akta Pentagon: Skrytá válka • TRAILER

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.