Ženám k MDŽ: Velký atlas mužů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ženám k MDŽ: Velký atlas mužů

Mamánek nehybný
Mamánek nehybný (Z knihy Sylvy Lauerové Experimentální atlas mužů. Autorem ilustrací je Tomáš Kučerovský.)

Definice ideálního muže? Nepije, nekouří, nesází, nehádá se, neexistuje, vypráví známý vtip. Vysněný ideál mezi opačným pohlavím sice nejspíš nenajdete, ale když nic jiného, aspoň můžete zjistit, jaký exemplář máte doma. Nedávno totiž vyšla knížka, která to odhalí! Název je výstižný – Experimentální atlas mužů.

Pány dělí do devíti čeledí, každá má čtyři až šest podčeledí. Stačí zalistovat, podívat se na obrázek, přečíst si vlastnosti a máte jasno! Je z čeledi celebřitní, vzduchomilné, domácí, oprudivé či hrabivé? Tak schválně, poznáte to? Dnes je MDŽ, tak si oslavy, milé dámy, zpestřete a svého chlapa si porovnejte. A třeba se mu i trochu pošklebujte.

Výjimečník charakterní
Čeleď: Mozkomíšní
Co od ženy chce: Prakticky nic, proto se vyskytuje velmi málo a je zákonem chráněný.
● Evolučně nejvyspělejší exemplář. Plní sliby, dluhy platí včas, vždy se snaží odvádět nejlepší práci. Jde o kriticky ohrožený druh, neochvějně oddaný partnerce.
● Nosí dárky, pomáhá s dětmi, po sexu říká: Miluji tě, pomáhá s úklidem. Bývá přísně střežen, ta, která ho chytí, už ho nepustí.

Bachorec mozolovitý
Čeleď: Trychtýřovití
Co od ženy chce: Klid. Pokud nejsou zabezpečeny jeho základní potřeby, může se chovat agresivně. Je označen jako škůdce a vhodný pro submisivní chovatelky.
● Symbol naší republiky. Vyskytuje se všude, kde je pivo a poznáte ho snadno. Je posedlý houfováním v místech, kde se dá nasávat.
● K sexu je ochotný jen v případě, že je obsah lednice následující: pivo, pivo, jitrnice, pivo, bůček, jelito, pivo, pivo, tlačenka atd.

Smrdutec zavilý
Čeleď: Oprudiví
Co od ženy chce: Radši nic! Je stálý, ale k domácí péči nevhodný. Před každým použitím je lepší ho odevzdat do místní hygienické stanice.
● Najdete ho všude, kde je hodně lidí. Houfuje se v podchodech, na lavičkách na náměstích i pěších zónách.
● Voda a mýdlo jsou pro něj horší než kyselina sírová. Špínu z kůže nejraději odškrabává škrabkou. Páchne, k sexu je vhodný jen pro perverzní chovatelky.

Mamánek nehybný
Čeleď: Domácí
Co od ženy chce: Stálost. Pokud ho žena odchytí, už ji neopustí. Leda by se vrátil k mamince.
● Vyskytuje se všude, jde o expandující druh, krále domácího prostoru. V terénu jej nepoznáte, protože používá mimikry.
● Nehoufuje se, na to je líný. Nejlíp je mu na gauči u televize a u maminky. Použité předměty nechává ležet na stole. Když po něm něco chcete, má záchvat hluchoty.

Hodník věrný
Čeleď: Domácí
Co od ženy chce: Nic, je jeho královnou.
●Nejvzácnější exemplář a zřídka zastoupený druh. Svou ženu miluje, ctí a respektuje, bere ji jako rovnocennou. Věrnost považuje za přirozenou a manželství za posvátné.
● Je důvěřivý a citlivý, na což může doplatit. Vyskytuje se hlavně po boku své partnerky. Je snadnou kořistí k odchytu, zadaný je ale vůči všem trikům imunní.

Spořič drastický
Čeleď: Hrabiví
Co od ženy chce: Nevyhazovat peníze. Je názoru, že ve dvou se lépe šetří.
● Nepopulární druh. Šetří na všech a na všem. Jde o druh obtížně identifikovatelný, protože používá mimikry. Bez testování se tak ženy mohou splést.
● Říká se mu škudlil, skrblík, kolenovrt, držgrešle. Hlídá náklady, nutí šetřit, využívá vše do posledního zbytku. Místo peněz platí slevovými kupony.

Celý článek s testem si můžete přečíst v nedělním tištěném vydání deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.