Když se Ukrajinci hádají kudy jet... Vyřeší to granátem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Když se Ukrajinci hádají kudy jet... Vyřeší to granátem!

Posádka explozi zázračně přežila.
Posádka explozi zázračně přežila. (Reprofoto YouTube)

Tři Ukrajinci skončili na jednotce intenzivní péče poté, co posádka auta řešila spor o to, kterou cestou se vydat dál, granátem.

Totálně namol ztratili cestu u města Laljaky a začali se hádat kudy dál. Když argumenty došly, přišel na řadu granát. Záznam z pouliční kamery ukazuje, jak jeden z mužů vystupuje, asi aby hádku vydýchal. Když se vrací k autu, to vyletí do povětří! Jakýmsi zázrakem tři zbývající výtečníci uvnitř vozu přežili, i když s devastujícími poraněními. Kusy šrapnelů jim pronikly i do žaludku nebo pohlavních orgánů! „Syn mi řekl, že si ani nevšiml, že někdo vytáhl granát. Pamatuje si jen explozi a pak spoustu krve po celém autě,“ uvedla matka jednoho ze zraněných. Vyšetřovatelé potvrdili, že výbuch způsobil ruční granát RGD-5, kterých je na Ukrajině stále dost i po rozpadu SSSR, z jehož výzbroje pochází.

Přečtěte si
-bello-
15. 2. 2020 • 12:26

Nemá cenu to číst celé.Tato " level " pronikla do Ćech zejména do Prahy.Tady ale nosí kudly!Jo, je to jiná, nám neblízká mentalita a já se vůůbec Putinovi nedivím.Pracovní síly z Ukrajiny je nejvyšší čas kontrolovat a omezit .Vláda otevřela dveře dokořán všem a teď si s tím neví rady!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.