Tělíčko holčičky hodila feťačka do kontejneru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tělíčko holčičky hodila feťačka do kontejneru

Tady mrtvou holčičku našel bezdomovec.
Tady mrtvou holčičku našel bezdomovec. (Foto Aha! – Michal Charbulák)

Byla těhotná, přesto nechodila k lékaři. O dítěti žena závislá na pervitinu neřekla ani otci dítěte, či zbytku rodiny. Policie má podezření, že už tehdy matka uvažovala o tom, že novorozenou holčičku zabije.

Zavražděná novorozená holčička byla nalezena v kontejneru. Za karvinskou školní jídelnou ji tam našel bezdomovec, který v odpadcích hledal jídlo. Protože v těle miminka byly nalezeny stopy drog, následovalo rozsáhlé policejní pátrání mezi narkomankami. Kriminalisté si vytipovali celkem 340 žen, výběr pak zúžili na 250 z nich. „V první stovce porovnávaných vzorků DNA ze stěrů nám uvízla podezřelá žena, matka dítěte. Není prvorodičkou,“ sdělil kriminalista Martin Lichý. Podle policie matka zřejmě plánovala předem, že dítě usmrtí. Byla obviněna z vraždy a nyní je ve vazbě. „S policií částečně spolupracuje,“ podotkl Lichý. Ženě hrozí až 20 let ve vězení, případně výjimečný trest.

V krvavém povlečení

Tělíčko děťátka bylo zabalené v krvavých kusech povlečení a oděvů. Jak bylo miminko zavražděno, policie specifikovat nechtěla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.