Světový kongres Santa Clausů: Řeší se i úzké komíny... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Světový kongres Santa Clausů: Řeší se i úzké komíny...

K Santům neodmyslitelně patří i jejich malí pomocníci. Na akci se sjíždějí Santové z celého světa. Součástí kongresu je i přehlídka.
K Santům neodmyslitelně patří i jejich malí pomocníci. Na akci se sjíždějí Santové z celého světa. Součástí kongresu je i přehlídka. (Foto Reuters)

Dokonalý výkon vyžaduje pečlivou přípravu. Platí to i pro Santa Clause, kteří se v těchto dnech sešli na světovém kongresu v Kodani, aby probrali strategii na letošní Vánoce, a byli tak co nejlépe připraveni na roznos dárků.

Tato trochu bizarní akce se koná už od roku 1957, vždy pět měsíců před Vánocemi. Účastníci přijíždějí ze všech koutů světa v kostýmech Santů, které musí ctít reálie dané země.

Každoročně je pak na programu přehlídka, vyhlášení Santy roku, ale také workshop, na kterém mistři v oboru zaučují nováčky a probírají problémy. Říkáte si, co může Santy asi tak trápit? Na jednom z minulých kongresů si stěžovali například na úzké komíny...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.