Marnivost stála obchodníka s diamanty život: Zemřel při zvětšování penisu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Marnivost stála obchodníka s diamanty život: Zemřel při zvětšování penisu

Ehud Arye Laniado
Ehud Arye Laniado (Reprofoto YouTube)

Měl všechno, co si člověk může přát. Neskutečně prosperující diamantový byznys, nejluxusnější střešní byt v Monaku, v jeho ložnici se střídaly zástupy nejkrásnějších žen. Zabila ho ale marnivost a... Touha po větším mužství!

Na pařížské soukromé klinice přímo na Avenue des Champs-Elysées zemřel v sobotu jeden z nejbohatších a nejtajuplnějších mužů Evropy, Ehud Arye Laniado (†65). Skonal během operace, při které mu chirurg měl zvětšit penis, uvedl britský deník Daily Mail.
Během zákroku mu byla přímo do jeho mužství aplikována speciální látka, načež boháče postihl rozsáhlý infarkt, kterému navzdory veškeré lékařské péči podlehl.

Začínal jako masér

V Izraeli narozený miliardář s belgickým občanstvím Laniado začínal jako masér, a ačkoli neměl prakticky žádné vzdělání, vypracoval se na jednoho z největších světových odborníků na surové i broušené diamanty.Jeho firma Omega Diamonds z Antverp vozila drahé kameny hlavně z Angoly a Konga. 

Jak uvedli jeho přátelé, Laniado kvůli svému malému vzrůstu trpěl silným Napoleonským syndromem a byl přímo posedlý svým zjevem. „Říkali jsme mu Argentinec, protože vypadal jako tanečník tanga. Ale měl ohromný talent na obchod a na oceňování surových diamantů,“ citoval The Sun jednoho z jeho společníků.

Když se zrovna nevěnoval úpravám svého zevnějšku, nechával si prý od svého asistenta předčítat ze svých bankovních výpisů. To ho prý bavilo tak, že to dělal i třikrát denně!

Sídla a večírky

Přesné jmění Laniada není známé, i protože se vždy pohyboval na hraně zákona a měl věčné problémy s daňovými úřady. Tanečník vlastnil v Monaku jeden z nejluxusnějších střešních bytů v hodnotě 891 milionů korun a dům v kalifornském Bel Air, kde se pořádaly okázalé večírky s modelkami a Chateau Margaux teklo proudem. 

Skandály

V 90. letech byl namočený do nelegálního vývozu zbraní do Angoly v hodnotě 18 miliard korun.

Belgie po něm požadovala doplatky na daních ve výši 418 miliard korun. 14. března měl kvůli tomu Laniado znovu stanout před soudem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.