Po svatbě s »tajným agentem CIA« zjistila, že je to ženich za všechny prachy: Měl 3 další ženy a nejmíň 13 dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Po svatbě s »tajným agentem CIA« zjistila, že je to ženich za všechny prachy: Měl 3 další ženy a nejmíň 13 dětí!

Ještě jako spokojená rodinka...
Ještě jako spokojená rodinka... (Foto ara)

Jsi moje jediná, jen tebe miluji a chci s tebou žít až do smrti. Tato romantická slůvka šeptal do ucha Britce Mary Turner Thomson (53) její milý tak dlouho, až si ho vzala. Po svatbě ale zjistila, že je Američan William Allen Jordan ženich za všechny prachy! Kromě ní měl totiž ještě další tři manželky a jako bonus i nejméně 13 dětí s šesti různými ženami!

S Williamem se seznámila přes internet. „Já byla svobodná matka s devítiměsíčním dítětem a on byl velmi okouzlující,“ vzpomíná Mary. „Začali jsme se spolu stýkat a už dva týdny od první schůzky mě požádal o ruku... Tehdy jsem mu ale řekla ne,“ pokračuje ve vyprávění podvedená Britka. Nakonec se ale stejně přišly zásnuby a zanedlouho i veselka: „První překvapení přišlo už půl roku po ní: Byla jsem těhotná! Což byl šok, William se totiž dušoval, že je neplodný!“

Tajné (sex)mise

A zatímco ona řešila, co s dalším dítětem, on neustále někam jezdil. „Jsem agent CIA, je to moje práce, ministerstvo obrany mě posílá na tajné mise. Víc ti nemůžu říct,“ vysvětloval tajemně. „Za šest let našeho manželství se doma zdržel maximálně týden v kuse,“ počítá Mary. Teď už ví proč: trávil čas se svými dalšími rodinami!

Spadla klec

Na podvody mu přišla až v roce 2006, kdy zvedla telefon a ze sluchátka se ozvalo: „Dobrý den, tady je druhá paní Jordanová, s Williamem jsme svoji už 14 let a máme spolu pět dětí, další dvě má s naší chůvou.“ Po tomto telefonátu Mary vztah s mužem okamžitě ukončila a po nějaké době napsala úspěšnou knihu Bigamista.
»Agent« Will skončil ve vězení – mj. za mnohoženství, nelegální držení zbraně a podvody. Po odsezení pětiletého trestu byl deportován zpátky do USA.

Vytahal z ní miliony!

Vztah s podvodníkem ji ve finále přišel pěkně draho, nejenom po citové stránce. I když tvrdil, že vydělává v přepočtu skoro 300 tisíc měsíčně, chtěl po ní další a další peníze. Prý aby vyplatil nepřátele: „Když jim nezplatím, vyhrožují, že rozřežou naše děti na kousky a pošlou nám je poštou...“ A z důvěřivé Britky takhle vytáhl skoro 5,8 milionu korun!

O svém zážitku napsala knihu Bigamista.

Podvedená Mary.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.