Lidská zrůda: Znásilnil batole! Trest: 8,5 roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lidská zrůda: Znásilnil batole! Trest: 8,5 roku!

Ladislav Kovalský
Ladislav Kovalský (ČTK)

BRNO – Celkem 8,5 roku natvrdo, ani o den méně! Takový trest včera vyměřil Nejvyšší soud Ladislavu Kovalskému (64) z Bohumína za znásilnění čtrnáctiměsíční dcery. Muž se hájil tím, že dítě neznásilnil, ale jen zneužil!

Batole Kovalský loni v létě dva dny hlídal. Své praktiky s ním fotografoval a snímky nechal vyvolat v drogerii. Odtud zakázka putovala do fotolaboratoře v Teplicích. Snímků si všiml pracovník, který vše oznámil policii.

Kovalský v procesu tvrdil: „Nic si nepamatuji, musel to být nějaký zkrat.“ Hájil se i tím, že jeho jednání nemohlo na dítěti nechat žádné následky, protože si malá holčička nic nemůže pamatovat. Podle znalců se ale i u tak malého dítěte může podobné jednání odrazit následky v jeho dospělosti.

Kovalský sice neměl s dítětem pohlavní styk, šlo pouze o náznak soulože a orálního sexu, přesto je podle soudu nutné považovat čin za znásilnění. „Popsaná jednání svojí závažností představují takový zásah do sexuální sféry poškozené, že je lze označit za srovnatelná se souloží,“ uvedl soud.

V trestu 8,5 roku vězení je zahrnuto i dlouhodobé zneužívání matky batolete, které prý začalo už v jejích dvanácti letech. Dnes už dospělou ženu Kovalský také vydíral intimními fotografiemi.

14.8.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.