Okrádali plavce na přehradě v Brně: Piráti na šlapadle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Okrádali plavce na přehradě v Brně: Piráti na šlapadle!

Šlapadlo s mladíky míří ke břehu.
Šlapadlo s mladíky míří ke břehu. (Foto MP Brno)

Na piráty si hrála na Brněnské přehradě trojice mladíků (18 až 19). Ze šlapadla na vodní hladině obhlíželi opalující se návštěvníky, větřili kořist a pak kradli.

„Jezdili k břehům, okrádali lidi a ujížděli na šlapadle. Měli mít u sebe deset tisíc a čtyři mobily,“ řekla FTV Prima jedna ze svědkyň. Kvůli svým alotriím se dostalo trio na jedné z pláží do potyčky, rychle proto odrazilo od břehu do klidnějších vod. Jenže šlohli tam mobil, a tak je záhy přivlekli zpět strážníci na motorovém člunu.

I když tvrdili, že nic neprovedli, podle svědků na pláži kradli. Ani v ten okamžik hoši neztratili sebevědomí, státním policistům si řekli o cigaretu. Strážníkům zase tvrdili, že s nimi se bavit nebudou. „Policisté celou věc prošetřují pro podezření z přečinu výtržnictví. Probíhají výslechy svědků, není vyloučeno, že celou věc ještě překvalifikují,“ poznamenal jejich mluvčí Pavel Šváb.

Přečtěte si
ivoadler
25. 7. 2018 • 12:34

To jsem netušil, že Piráti šlapou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.