Topolánek má syna Nicolase! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Topolánek má syna Nicolase!

V pondělí odvezl Topolánek Lucii Talmanovou do porodnice, kde už si ji nechali.
V pondělí odvezl Topolánek Lucii Talmanovou do porodnice, kde už si ji nechali. (Aha! – Josef Mašek, Martin Přibyl, Kateřina Kalibánová)

PRAHA – A je to tady! Mirek Topolánek má dalšího syna! Místopředsedkyně Sněmovny Lucie Talmanová (39, ODS) ho včera porodila císařským řezem v Praze v porodnici U Apolináře. Chlapeček se jmenuje Nicolas Topolánek a narodil se v 16.47. Váží 3,06 kilogramu a měří 51 centimetrů. A deník Aha! byl u toho, když premiér Lucii Talmanovou vezl do porodnice!

● Talmanová rodila císařským řezem
● Dítě měří 51 cm a váží 3 kila

Podle zdroje deníku Aha! byl premiér Topolánek u porodu po celou dobu a dítě i novopečená maminka jsou v pořádku. Jméno vybrali rodiče spontánně poté, co syna poprvé uviděli. Do porodnice U Apolináře přitom Topolánek odvezl svoji přítelkyni zřejmě už v pondělí kolem šesté hodiny večer. Mediální poradkyně Talmanové Zuzana Palzer ale deníku Aha! řekla, že ji odvezl až včera v poledne! Fotograf deníku Aha! přitom pár vyfotil, jak v pondělí v podvečer odjíždí od bytu v Dušní ulici. Premiér na sobě měl tenisové oblečení. A s sebou nesl tenisovou tašku, která byla pořádně nacpaná, jako by v ní bylo něco úplně jiného než tenisové náčiní… A celý včerejšek se už Lucie Talmanová ve dveřích svého domu neobjevila. Jen premiér Topolánek znovu včera dvakrát někam vyrazil v tenisovém úboru. Pak se zúčastnil přivítání fotbalistů do 20 let na ruzyňském letišti. Kolem půl třetí akci opustil a zamířil do porodnice.

Topolánek, který je stále ženatý s manželkou Pavlou (52), se tak stal už počtvrté otcem. Má dvě dcery – Petru (27), Janu (23) a syna Tomáše. Od loňska je i dědečkem, má vnučku Karolínu. Pro Talmanovou je Nicolas prvním dítětem. Topolánek oficiálně přiznal vztah s Talmanovou v lednu. Podle všeho ale trval už několik let. Premiér se zatím se svojí manželkou Pavlou nerozvádí, není jasné, zda se to teď změní. Co paní Pavla říká na narození Nicolase, se deníku Aha! nepodařilo zjistit. Je totiž stále se svojí dcerou Janou v Africe u hory Kilimandžáro. A co říkají na Topolánkova syna politici? Odpůrce premiéra v ODS Vlastimil Tlustý se novinku dozvěděl až od deníku Aha!. „Opravdu? A jak se jmenuje? Tak to je skvělé. Je to radostná událost v životě každého, kterou každému přeji,“ řekl Tlustý. „Malému přeji hodně zdraví a šťastný život,“ popřál Nicolasovi prostřednictvím deníku Aha! Vítězslav Jandák (ČSSD). „Potomkovi hodně zdraví a rodičům, aby jim dělal jen radost. Kdyby se poučil z chyb svého otce, tak by mohl být i přínosem pro Českou republiku,“ doporučil David Rath (ČSSD).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.