Dcera mrtvého Gluškova na útěku: Miliardové dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dcera mrtvého Gluškova na útěku: Miliardové dluhy!

Traumatizovaná dcera Natalia ruského azylanta Nikolaje Gluškova (†68) je na útěku a skrývá se.
Traumatizovaná dcera Natalia ruského azylanta Nikolaje Gluškova (†68) je na útěku a skrývá se. (Foto Profimedia.cz, Reuters)

Traumatizovaná dcera Natalia ruského azylanta Nikolaje Gluškova (†68), který v pondělí zemřel za podivných okolností ve svém londýnském domě, je na útěku a skrývá se. Vypařila se poté, co se zjistilo, že její otec, velký nepřítel Kremlu, dlužil v přepočtu 2,5 miliardy korun, a tato pohledávka nyní přechází na ni a jejího bratra Dmitrije.

Gluškov podle ruského soudu tuto obří částku vytuneloval spolu s miliardářem Borisem Berezovským (†67) ze státem většinově vlastněných aerolinek Aeroflot.
Berezovskij zemřel v Anglili v roce 2013. Závěr vyšetřování hovořil o sebevraždě oběšením, čemuž ale mnozí, včetně Gluškova, nevěřili. Naopak sám už před 5 lety říkal, že dalším, koho Kreml zlikviduje, bude on sám.
Jeho bezvládné tělo se stopami po škrcení na krku nalezla v domě právě Natalie. Britská policie ale dosud neřekla, zda jde vraždu, sebevraždu, nebo o nešťastnou náhodu...


Exmanžel ruské špionky je po smrti
Mrtvol v kauze nevyřízených rusko-britských špionských účtů nějak přibývá... Vyšlo třeba najevo, že po smrti je i britský exmanžel dvojité agentky Anny Chapman (36), kterou  kdysi Rusové směnili s Brity za Sergeje Skripala (66), jenž se před pár dny stal terčem útoku nervovým plynem a není vůbec jisté, zda ještě žije. Chapman je po smrti už dva roky. Zemřel v pouhých 36 letech v Bournemouthu, podle své rodiny přirozenou smrtí bez jakýchkoli podezření. Teď možná ale jeho hrob policie nechá otevřít...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.