Hokejista Daniel K. (47) půjde před soud: V autě zemřela Jana (†28) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Hokejista Daniel K. (47) půjde před soud: V autě zemřela Jana (†28)

Exhokejista Daniel K.
Exhokejista Daniel K. (Foto HZS, Facebook, ara)

Opilý naboural do sloupu. Luxusní mercedes začal hořet a spolujezdkyně, krásná visážistka Jana (†28), na místě zemřela. Tak podle policie proběhla prosincová nehoda, ze které byl nyní obviněn bývalý hokejista Daniel K. (47).

Hokejista Daniel K. si včera od policistů vyslechl obvinění z usmrcení z nedbalosti a ohrožování pod vlivem návykové látky. „Bylo zahájeno trestní stíhání řidiče vozidla,“ potvrdila policejní mluvčí Irena Urbánková. K rychlosti, jakou vozidlo jelo, ani k množství alkoholu v krvi řidiče se policie vyjadřovat nechce.

Daniel K. vyvázl z nehody s otřesem mozku a zraněním hrudníku. Podle známých je na tom však velmi špatně psychicky. „On sice navenek působí jako velikej drsnej chlap, ale uvnitř bije strašně dobré srdce. Bohužel, to, co udělal je neomluvitelné a on si to uvědomuje,“ prozradil řidičův soused a známý s tím, že muž od propuštění z nemocnice, kde po nehodě pobyl asi týden na psychiatrii, prakticky nevychází ze svého domu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.