Útok v Uherském Hradišti: Taxikáře zbil zákazník | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Útok v Uherském Hradišti: Taxikáře zbil zákazník

Slavomír skončil v nemocnici.
Slavomír skončil v nemocnici. (Foto pro Aha! – Jana Gogová)

Okamžiky opravdové hrůzy a strachu o život zažil taxikář Slavomír L. (48). V noci vezl mladého muže z uherskohradišťského sídliště Jarošov do centra města a ten ho napadl.

Násilník si taxikáře objednal přes dispečink. Spolu se třemi ženami chtěl odvézt do Uherského Hradiště z 13 km vzdálených Boršic. Ve městě nejprve vystoupila jedna žena a trojice se nechala dál odvézt na sídliště. „Vyložil jsem je, ale on chtěl zpátky do centra. Zaplatil mi dopředu, a tak jsem vyjel. Pak mne ale zničehonic ze zadního sedadla začal bít, chytil mne za krk, natáhl dozadu. Byl na to prostě připravený, snažil jsem se bránit, použil jsem i malý nůž. Nevím, jestli jsem ho zasáhl, utekl ven a já jsem přivolal policii,“ popisoval děsivé chvíle, které během čtyřleté taxikářské kariéry nezažil.

Bolí ho hlava

„Mám modřiny po celém těle, bolí mne hlava, píská v uších, jsem celý nateklý. Letos jsem přitom prodělal vážnou infekci a selhání ledviny, ale toto jsem opravdu nečekal,“ říká Slavomír, který je invalidní důchodce a takto si občas při řadě zdravotních problémů přivydělává.

Policie v akci

Muži zákona začali po pachateli pátrat. „Hledáme nakrátko ostříhaného mladého muže kolem 25 let věku, vysokého kolem 185 centimetrů. Při přepadení měl tmavou bundu,“ žádá o pomoc veřejnost policejní mluvčí Milena Šabatová. Dodává, že jako po svědcích pátrají i po ženách, které měly s mladým mužem cestovat z Boršic do Uherského Hradiště.



Přečtěte si
zadnice
23. 12. 2017 • 11:46

Troubo, povedl ses!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.