Poplach v oblacích: Nouzové přistání, kvůli běsnění podváděné ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Poplach v oblacích: Nouzové přistání, kvůli běsnění podváděné ženy!

Poplach v oblacích na lince z Dauhá na ostrov Bali!
Poplach v oblacích na lince z Dauhá na ostrov Bali! (Ilustrační foto Profimedia.cz )

Letadlo mířící na ostrov Bali muselo nouzově přistát v Indii poté, co opilá pasažérka za letu zjistila, že ji manžel podvádí. Když spal, použila jeho otisk prstu a vlezla mu do telefonu. Zhrzená žena potom začala řádit tak, že se posádce letadla situace naprosto vymkla z rukou. 

Letadlo katarské letecké společnosti Qatar Airlines na trase z Dauhá na Bali muselo neplánovaně přistát v indickém Čennaí poté, co jedna z pasažérek začala v amoku mlátit svého muže. Prudká reakce se dostavila poté, co z jeho mobilu zjistila, že jí je nevěrný. Manžel měl sice mobilní telefon zabezpečený otiskem prstu, ale při letu usnul a nezaznamenal, že žena si jeho rukou přístroji odemkla.

Nouzové přistání kvůli běsnění podváděné ženy!

Bitka před dítětem

Žena byla notně posilněná alkoholem a běsnila natolik, že ji ani posádce letadla nedokázala zpacifikovat. Kapitán tedy nakonec rozhodl o změně letové trasy a požádal o nouzové přistát na jihu Indie. Pár pocházející z Íránu, který letěl i se svým dítětem, si musel v Čennaí vystoupit, a letadlo pokračovalo dál bez nich. Rodina byla zadržena, dokud se žena neuklidnila, pak se společně přes Malajsii vydali zpět do Kataru.

Odemkla si manželův telefon...

Bez komentáře

Prohlášení Qatar Airways: „Z respektu k soukromí našich cestujících nikdy podobné případy nekomentujeme.“

Odemkla si manželův telefon...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.