Zrůda v Trutnově uvázala psa přímo u kolejí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zrůda v Trutnově uvázala psa přímo u kolejí!

Uvázané fence u kolejí hrozilo, že ji usmrtí vlak.
Uvázané fence u kolejí hrozilo, že ji usmrtí vlak. (Foto: MP Trutnov)

Tohle může udělat jen naprosto bezcitný člověk! Někdo v Trutnově uvázal psa přímo u kolejiště! Zvíře naštěstí zachránili strážníci.

Černou fenku, zřejmě křížence labradora a staforda, která byla uvázaná u trati mezi dvěma stanicemi, našli včas a odvezli ji do trutnovského útulku. „S něčím takovým jsem se ještě nesetkala. Vodítko bylo dlouhé přesně natolik, aby se fenka dostala do středu kolejí,“ řekla Karolína Benešová, vedoucí útulku. Asi dva roky staré zvíře je přitom hodné a v dobrém fyzickém stavu.

Přečtěte si
audi6
10. 9. 2017 • 22:19

Tohle neudělá člověk ale zrůda !!! Dnes zvíře, příště člověk...😫 Tyto hyeny by měly dostávat vysoké tresty, ne pár měsíců nebo podmínku... 🤔 To je málo za týrání zvířete, které se nemůže bránit... Je mi z těchto případů strašně smutní, skoro do breku...🤓Vzali jsme si psa z útulku, kterého taky našli někde uvázaného, máme ho už 9 let a kdyby jenom ten, co mu to udělal, viděl jaký je to skvělý kámoš...možná by se i zastyděl ...🤔

tenerife
10. 9. 2017 • 19:31

Je strašné, co člověk dokáže svému nejlepšímu příteli udělat,pejsek není jen zvíře, je to naše druhé Já,my si přece sami nikdy neublížíme.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.