Svatbu si vynutil sekerou: Nevěsta se pokusila o sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Svatbu si vynutil sekerou: Nevěsta se pokusila o sebevraždu!

Milana B. přivádí k soudu.
Milana B. přivádí k soudu. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Z týrání a ponižování své manželky se u soudu zpovídá Milan B. (63) z Nýrska. Ženě (44) měl udělat ze života peklo a svatbu s ní si vynutit dokonce sekerou a výhrůžkami smrtí. Za to může jít do vězení až na osm let.

Žena začala s Milanem B. žít nejdříve jako družka. „Nadával jí, že je k ničemu, nic dobře neudělá, vyčítal jí nevěru, prohledával její věci. Z domu mohla jít jen s jeho svolení,“ začala státní zástupkyně Marcela Šímová popisovat partnerské soužití. Následně Milan B. chtěl, aby si ho vzala.

„Vyhrožoval jí, že když to neudělá, ublíží jejímu synovi a bývalému manželovi. Také ji přiváže u stromu, kde umře. Povalil ženu na zem a sekerou zasadil několik ran těsně vedle její hlavy,“ pokračovala Šímová. Po výhrůžkách a násilí se za Milana B. sice provdala, následně se ale pokusila spáchat sebevraždu. Teď se z následků děsivého vztahu léčí na psychiatrii. „Nic z toho, co je v obžalobě není pravda,“ tvrdil včera u soudu Milan B.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.