Doktor kšeftoval s léky: Půjde sedět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Doktor kšeftoval s léky: Půjde sedět!

Marek H. si má podle rozsudku odsedět 10 let, lékař si svůj trest vyslechnout nepřišel.
Marek H. si má podle rozsudku odsedět 10 let, lékař si svůj trest vyslechnout nepřišel. (Foto Aha! – K. Janeček)

Vězeňský lékař Antonín S. (47) si pěkně nadrobil. Společně s Markem H. (43) bohatl na prodeji léků, které se nedají získat jinak než na předpis.

Vězeňský lékař Antonín S. (47) si pěkně nadrobil. Společně s Markem H. (43) bohatl na prodeji léků, které se nedají získat jinak než na předpis. Vychytralému doktorovi napařili včera u Krajského soudu v Ostravě 11 let pobytu v prostředí, které díky práci dobře zná. Jen teď bude na druhé straně mříží.

Jeho komplice stihl trest jen o rok nižší. Marek H. si rozsudek vyslechl osobně, jelikož sedí ve vazební věznici. Doktor se k soudu nedostavil, navíc mu soudce kromě trestu ještě zakázal po jeho odpykání ordinovat po dobu dalších sedmi let.

Psychofarmaka podle rozsudku sháněl právě lékař z lékáren na základě hromadných žádanek. Rukama mu prošly tisíce balení bezmála dvaceti druhů léků za více než 5,5 milionu korun. Se ziskem je pak prodával svému kamarádovi, jenž se staral o další distribuci.

Přečtěte si
kozinozka
18. 7. 2017 • 13:43

Každá lékařka krterá vytáhne zpoza stolu lék, jde na ruku farmaceutiské firmě. Pacient dělá zřejmě pokusného králíka a lékařka dostává odměnu.( praktické i internistky, což je moje zkušenost/

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.