Smrt při bungee jumpingu: NESKÁKAT! rozuměla TEĎ SKÁKEJ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Smrt při bungee jumpingu: NESKÁKAT! rozuměla TEĎ SKÁKEJ!

Smrt při bungee jumpingu kvůli špatné angličtině!
Smrt při bungee jumpingu kvůli špatné angličtině! (Foto Profimedia, ara)

Mizerné jedno slovíčko ji stálo život! Holanďanka Vera Mol (†17) si na dovolené ve Španělsku chtěla skočit bungee jumping. Instruktor jí svou velmi špatnou angličtinou říkal: „NO jump!“ tedy Neskákej! Ona ale rozuměla: „NOW jump!“ čili Teď skákej), Vrhla se tedy z mostu, aniž by byla uvázaná!

K neštěstí došlo na mostě v Cabezón de la Sal v severošpanělské provincii Kantábrie, kam se dívka před dvěma lety vypravila. Někdo na dovolených cvaká jednu fotku za druhou, Angličanka místo toho sbírala adrenalinové zážitky. Jedním takovým měl být i skok z mostu. Jenže místo adrenalinového dobrodružství pod ním skončila dívka mrtvá. Skok bez gumy do 40metrové hloubky nemohla přežít...

Holanďanka Vera Mol (†17)

Občanku nechtěl
Kvůli zbytečné chybě, která stála blonďatou Veru život, teď stanul nejmenovaný instruktor před soudem. „Nejenomže byla vaše angličtina mizerná, taky jste zapomněl zkontrolovat její občanku, kde byste zjistil, že jí ještě nebylo osmnáct a bez povolení zákonného zástupce skákat vůbec nesmí!“ vpálil mu soudce.
Přidal rovněž, že most, ze kterého skákali, nesplňuje bezpečnostní předpisy a bungee jumping je tam zakázaný. Instruktorovi proto hrozí až čtyři roky basy...

Smrt při bungee jumpingu kvůli špatné angličtině!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.