Falešný asistent Kohout znovu udeřil: Další podraz! Na Slováky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Falešný asistent Kohout znovu udeřil: Další podraz! Na Slováky!

Lukáš Kohout
Lukáš Kohout (: ČTK)

PRAHA – Lukáš Kohout (23), který se proslavil jako falešný asistent tehdejšího šéfa Valného shromáždění OSN Jana Kavana a na náklady české vlády pak spolu s kamarády procestoval svět, si teď vyšlápl na Slováky! Jeho další vtípek rozpoutal skandál, který může stát místo slovenského mluvčího spravedlnosti!

Lukáš Kohout (23), který se proslavil jako falešný asistent tehdejšího šéfa Valného shromáždění OSN Jana Kavana a na náklady české vlády pak spolu s kamarády procestoval svět, si teď vyšlápl na Slováky! Jeho další vtípek rozpoutal skandál, který může stát místo slovenského mluvčího spravedlnosti!

Všem mluvčím slovenských ministerstev rozeslal Kohout pod svým jménem coby předseda neexistující »Unie tiskových mluvčí ČR« pozvánky na konferenci. Účast mu vzápětí přislíbili zástupci ministerstev spravedlnosti, dopravy, školství a další se rozhodovali, zda pozvání přijmout.Do šlamastyky se kvůli Kohoutovi dostal ale hlavně mluvčí ministerstva spravedlnosti Michal Jurči. Když se ho včera slovenský deník Plus 1 Deň zeptal na jeho účast na konferenci, blábolil čiré nesmysly. „Vyměníme si tam zkušenosti s maďarskými a polskými kolegy,“ tvrdil Jurči. Kohout přitom v pozvánce psal, že jde výhradně o akci pro slovenské tiskové mluvčí. O tom, že se nechal nachytat českým podvodníčkem, se Jurči dozví až z dnešního vydání Aha! a slovenského Plus 1 Deň… Navíc Jurči v korespondenci s Kohoutem, kterou máme k dispozici, vulgárně urážel slovenské novináře.

A co na svůj nejnovější úspěšný žertík říká Kohout? „Vím, že i na Slovensku je moje jméno dobře známé, a tak jsem jen z legrace zkusil poslat pár mailů. Nevěřil jsem, že by se nechali tak lehce nachytat,“ směje se Kohout.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.