Tetování po celém těle? Žádný problém! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tetování po celém těle? Žádný problém!

Na veletrhu se můžete nechat tetovat před zraky ostatních návštěvníků. Zapichování jehel do kůže – i to je umění.
Na veletrhu se můžete nechat tetovat před zraky ostatních návštěvníků. Zapichování jehel do kůže – i to je umění. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Zdobení kůže řezáním až do krve, zvuk tetovacích strojků a piercing. Sportovní hala pražské Slavie se proměnila v obrovský salon, kde si můžete pořídit ozdoby přímo »na tělo«.

Odstartoval zde totiž víkendový soutěžní veletrh Tattoo Convertion Prague. Pokud jste tedy příznivci tattoo, piercingu a všeho dění kolem tohoto umění, rozhodně byste si tohle setkání neměli nechat ujít. 65 umělců a studií z celého světa poodhalí nádobíčko svého umu, můžete zde nakoupit šperky, případně si jimi rovnou nechat zkrášlit těla.

K vidění jsou i naprosto ojedinělé způsoby poškozování a zdobení těla. Na rozdíl od známějšího a vyhledávanějšího piercingu, kdy se do různých částí těla aplikuje šperk, se v tomto případě jedná o zdobení těla řezáním a zapichováním jehel. Při show, která čeká dnes na návštěvníky, se naopak vezmou háky, na které se člověk pověsí za kůži na stehnech, rukou, břiše, tvářích nebo prsou. „Je to věc techniky, protože se háky protahují místy, kde je kůže houževnatá. Osoba, která za háky visí, na tom je asi jako mládě zvířete, které přenáší jeho matka v zubech za kůži za krkem. Ani to moc nebolí,“ vysvětlil Aha! jeden z představitelů této netradiční techniky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.