Netradiční psychologický test: Co na vás prozradí, jak máte uklizenou skříň? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Netradiční psychologický test: Co na vás prozradí, jak máte uklizenou skříň?

Uklizená skříň hovoří o nedůveřivém majiteli.
Uklizená skříň hovoří o nedůveřivém majiteli. (Foto: scom)

Jak vypadá váš šatník? Přetéká oblečením, které se povaluje v pestrém chaosu, nebo žehlíte i ponožky a oblečení máte seřazené podle barev? Možná tomu nebudete věřit, ale podobně jako skříň vypadá i váš život. A je jedno, zda jste muž, nebo žena!

Totálně přeplněná
Najděte odvahu začít s něčím novým
Přeplněné zásuvky těžko otevřete a svetry jsou tak napěchované, že už se tam nevejde ani tílko? Máte problém, protože se neumíte s ničím rozloučit. Každé tričko, každá blůza v sobě nese vzpomínku, vyhodit je nepřipadá v úvahu. Co to o vás vypovídá?

+ Jste skvělý přítel a věrný partner
Sběratelé nejsou věrni jen věcem, ale i lidem. Kamarádi se na vás můžou spolehnout. Nezapomínáte na ně a jste v pravidelném kontaktu. Partner si vámi může být jist.  

– Ochromuje vás rutina
Máte rádi klid a stabilitu. Všechno máte nejraději tak, jak si to pamatujete už léta. Dejte ale pozor, aby se pravidelnost nezměnila v ubíjející nudu.


Dokonale uklizená
Uvolněte se, prosím
Kalhoty a trička třídíte podle barev, žehlíte ponožky, na boty máte zvláštní sáčky. Ve vaší skříni má zkrátka všechno svoje místo. Pohozené oblečení se u vás nevyskytuje, všechno uklízíte, a když nakupujete, máte vždycky jasný plán.

+ Jste perfektní šéf
Rychle najdete řešení problému, myslíte logicky, jste pořád ve střehu, což z vás dělá perfektního kapitána.

– Hrozí vám vyhoření
Život, kde je všechno rozplánovano do posledního detailu, je únavný a namáhavý. Neustálé organizování vás vyčerpává, často ulpíte na nepodstatných věcech a zbytečně se unavujete. Nedelegujete práci a ostatním nedůvěřujete. Zkuste se na chvíli uvolnit.


Poloprázdná
Rozmazlujte se víc
Všechno, co potřebujete, jsou věci na léto a na zimu. Přechodné období neřešíte, prostě si jen rozepnete zimní bundu, nebo naopak přehodíte šálu. Nové věci si kupujete, jen když staré doslouží. Nepotřebujete dvacet párů bot, nevěděli byste, co s nimi.

+ Prospěšní pro společnost
Máte sociální cítění, hned víte, kdo v okolí potřebuje pomoci, a je jedno, jestli jde o toulavou kočku, nebo nemocnou sousedku.  

 – Chybí vám potěšení
Kdo se obětuje pro ostatní, často zapomíná na sebe. Udělejte něco bláznivého, dopřejte si radost z barevné šály, nebo si zajděte na výbornou večeři. I vaše štěstí je důležité.


Úplně chaotická
Dopřejte si víc klidu
Ponožky mezi svetry, kalhotky mezi pyžamy, většina šatů hozená na dně skříně a nevybalené věci, na které jste zapomněli a přestaly pro vás existovat.

+ Duše společnosti
Máte radost z maličkostí, jste spontánní a kreativní. Berete život z té lepší stránky. Nikdo se s vámi nenudí.

– Nervozita oslabuje
Stejně, jako když házíte věci do skříně, funguje to i v životě. Pokoušíte se dělat víc věcí najednou, nepříjemné naopak odsouváte a snažíte se na ně nemyslet. Uklidněte se a zaveďte do života trochu řádu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.