Co o vás prozradí lžička? Jací jste, když... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Co o vás prozradí lžička? Jací jste, když...

Zamíchejte si kávu či čaj...
Zamíchejte si kávu či čaj... (Foto: Aha! – Daniel Černovský, Profimedia.cz)

Nejvíc o nás vypovídají chvíle, kdy se nekontrolujeme, chováme se přirozeně, prostě když se vlády ujme podvědomí? Zamíchejte si svůj nápoj a... Lžička vás prozradí.

1. Cinknete s ní o okraj šálku, necháte z ní okapat tekutinu a pak ji položíte na talířek
Pokud hlasitě cinkáte lžičkou o okraj šálku nebo sklenice, jste dominantní osobnost, která vyžaduje pozornost ostatních.  Zároveň jste precizní (možná i mírně obsedantní) a cinknutí pro vás znamená ujištění, že je lžička dostatečně okapaná. Toto gesto však v sobě skrývá i potlačované napětí a vztek. Zvolněte a uklidněte se, stres vás zmáhá.


2. Lžičku olíznete, až pak ji položíte na talířek
Pokud po zamíchání kávy lžičku olížete, jste požitkář, člověk, který miluje život a dokáže si ho vychutnat. Ukazujete tím také, že si nic neděláte z konvencí, dokážete hledat potěšení i tam, kde ho jiní nevidí, dokážete se na věci podívat i z lepší stránky. Bojíte se, že vám v životě něco uteče, litujete toho, co jste nestihli zažít. Máte rádi lidi a rozhodně se nestydíte. Pokud olizujete lžičku ve společnosti osoby opačného pohlaví, možná nevědomě ji tím vyzýváte k flirtu, který vám rozhodně není cizí. 
3. Necháte lžičku v hrnku
Pokud lžičku při pití necháváte v šálku, znamená to, že jste člověk, který dává přednost jistotě, často z pohodlnosti. Než něco uděláte, pořádně si věci promyslíte, nebo se na to aspoň vymlouváte. Působíte uvážlivě, ale často je za vaším chováním nechuť riskovat a unavovat se. Nejraději jste bezpečně skrytí v davu, tak máte čas soustředit se na svůj duševní svět a bez vyrušování snít. Jste empatičtí a přátelští, a vaši nejbližší vás oceňují, na ty, kdo vás neznají, ale působíte uzavřeně a obyčejně. 4. Odložíte lžičku, kam vás napadne, třeba na stůl
Jste nekonvenční a ohledy k okolí nejsou vaší prioritou. Řád a omezování vám vadí a dělá vám problémy. Úřední jednání a vyplňování daňového přiznání jsou vaší noční můrou, termíny schůzek zapomínáte jako na běžícím pásu. Výjimkou je případ, že použitou lžičku rovnou nesete umýt. Pak takové chování nasvědčuje spíš neklidu a obsedantnímu chování. Snažíte se vyhnout kritice, neudělat chybu za žádných okolností.

Přečtěte si
brunos
4. 12. 2016 • 21:35

A ten kdo si ji zasune do análu je nejpodivnější.

-bello-
4. 12. 2016 • 16:59

No a chybí to PODSTATNÉ! cinkat lžičkou je děsné společenské fópa (faux-pas) ale to jen málokdo ze zbohatlíků dnes chápe

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.