Petra Jehličková z Výměny manželek: Nadávají mi lidi na ulici! Bojím se o syna Adámka (2) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petra Jehličková z Výměny manželek: Nadávají mi lidi na ulici! Bojím se o syna Adámka (2)

Rodina byla před výměnou šťastná. Adámek (vlevo) teď řadě lidí leží v žaludku.
Rodina byla před výměnou šťastná. Adámek (vlevo) teď řadě lidí leží v žaludku. (: archiv)

ČESKÁ LÍPA – Účastnit se reality show TV Nova Výměna manželek, která se vysílala minulou neděli, považuje Petra Jehličková (22) z České Lípy za nejhorší rozhodnutí v životě!

Účastnit se reality show TV Nova Výměna manželek, která se vysílala minulou neděli, považuje Petra Jehličková (22) z České Lípy za nejhorší rozhodnutí v životě! „Lituju dne, kdy jsem se do toho nechala přemluvit,“ říká mladá maminka. Ta se teď bojí o svého syna Adámka.

Petra musí po odvysílání pořadu, na rozdíl od soupeřky Veroniky, začít bojovat s nenávistí lidí v okolí. „Ty krávo pitomá, tak ty vychováváš toho spratka jako osobnost? To by musel vypadat jinak, ještě nosí plenky, je vzteklý jako pes, fuj!“ to je jen část jednoho z anonymních dopisů, které mladé rodině z České Lípy přišly. „Nevím, co dvouleté dítě komu udělalo, aby tohle někdo napsal. Je z toho cítit ohromná nenávist a bojíme se, co přijde příště,“ říká Petra.

„Včera jsem třeba byla s Adámkem v parku. Začal si tam hrát s nějakým chlapečkem a jeho maminka na něj zavolala: Pojď jinam, a nebo tě ten rozmazlený fracek naučí samé špatné věci. Nedivím se, že se manžel chce s námi odstěhovat do zahraničí – lidi tu jsou zlí a závistiví. A bůhví, co ještě přijde,“ strachuje se maminka. Psychologové považují všechny pořady založené na představování reality za škodlivé. „Mám pocit, že jde víc o to, aby měli sledovanost, než aby se ohlíželi na samotné účastníky. Myslím si, že účast v pořadu může v rodinách způsobit dost závažné problémy až tragédie,“ uvádí svůj názor na pořad psycholožka Janina Krocková.

V tom dává Petra odborníkům rozhodně za pravdu. „Teď už jen čekám, že mi někdo řekne, že přijede Adámka seřezat sám, když to prý nedokážu já,“ bojí se dalších nenávistných dopisů Petra.
Televize Nova se do redakční uzávěrky nevyjádřila, zda rodině v těžké situaci případně pomůže.

O co v televizi šlo?

V tomto dílu Výměny manželek vystřídala mladá maminka Petra Jehličková s dvouletým Adámkem paní Veroniku, matku pěti dětí. Setkání mezi osmi očima skončilo už po čtyřech dnech, protože právě Petra se rozhodla kvůli dopadům na rodinu účinkování v pořadu Novy předčasně ukončit. V historii této reality show se tak stalo vůbec poprvé. Někteří diváci o Petře říkali, že svého Adámka velmi rozmazluje a dělá z něj téměř geniální dítě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.