Majitel psích zabijáků z Lužce: Zaplatím pohřeb chlapce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Majitel psích zabijáků z Lužce: Zaplatím pohřeb chlapce!

Psi dál zůstávají na pozemku.
Psi dál zůstávají na pozemku. (Foto Aha! – Jitka Pecharová)

Pomoc a přispění na pohřeb chlapce (†5) zabitého smečkou psů v Lužci nad Cidlinou, chce nabídnout otci dítěte majitel psích zabijáků Pavel H. (29).

Majitel psů cítí vinu za tragédii. „Zaplatím pohřeb chlapce,“ slíbil. Útok psů se odehrál v době, kdy jejich majitel před svým domem hovořil s kamarádem. Jeho syn šel na pozemek mezi volně pobíhající psy. Tam došlo k tragédii.

Dítě mělo prokousnuté hrdlo a několik dalších ran. Podle Pavla H. mohla útočit fenka křížence kavkazského pasteveckého psa. „Do té doby se ale stalo jen to, že do malé dcery přítelkyně žďuchla čumákem. Nechápu, proč se stalo tohle,“ řekl majitel psů.

Policie případ vyšetřuje jako usmrcení z nedbalosti a ještě nikoho neobvinila.



Přečtěte si
0707
21. 9. 2016 • 08:46

Proč by měl platit pohřeb? Kdyby dal raději nažrat svým psům! V jakém prostředí ti chudáci žijí, misky prázdné ani vodu... nedívim se, že sousedovi chtěli sežrat ovce.... Kdybyste měli hlad co byste dělali vy chytráci....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.