Nejdřív usvědčil pedofila. A pak mu vykradl zámek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejdřív usvědčil pedofila. A pak mu vykradl zámek!

Zde zloděj kradl.
Zde zloděj kradl. (: archiv)

KLATOVY – Rodina Červeňákových z Měčína na Klatovsku, která před pár dny pohřbila zavražděného Románka (†3), zaměstnává policii stále více. Přesněji řečeno jeden z jejích potomků.

Rodina Červeňákových z Měčína na Klatovsku, která před pár dny pohřbila zavražděného Románka (†3), zaměstnává policii stále více. Přesněji řečeno jeden z jejích potomků. Šestnáctiletý mladík byl jednou z obětí tří německých pedofilů a nyní se pravděpodobně stal také zlodějem.

Mladík podle příbuzných udržoval kontakty s Němci, kteří se oddávali erotickým hrátkám s dětmi v karavanu v Radkovicích, asi tři kilometry od Měčína. U soudu pak jako korunní svědek pedofilní partu usvědčil.

Policie ho ale má v rukách znovu a nikoliv jako svědka. Mladík je totiž podezřelý z vloupání do zámku v Otíně u Klatov, který patří jednomu z odsouzených pedofilů, německému profesorovi Heinzi Winfriedu Millerovi (62). Ten je nyní ve vyšetřovací vazbě v Německu.

Krádež měl zloděj spáchat na začátku letošního roku, kdy byl na útěku z nápravného zařízení pro mládež v Hostouni. V zámku, ve kterém prý pedofilové také pořádali orgie, si zloděj počínal velmi sebejistě. Což nasvědčuje tomu, že prostředí dobře znal. Odnesl si odtud mimo jiné varhany a zmizel také mercedes. Auto později vyboural u Žinkov na Plzeňsku.

Nad hochem se zároveň stále vznáší podezření, že má na svědomí smrt bratra Románka. Byl totiž poslední, kdo ho viděl živého. „V den, kdy Roman zmizel, ho měl hlídat Erik. Kluk byl ale najednou pryč,“ řekla krátce po tragédii v rodině Červeňákových příbuzná zavražděného děcka. Po vrahovi policie zatím stále pátrá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.