Křach! Kluk (2) mezi střepy! Cena roztříštěného okénka 7000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Křach! Kluk (2) mezi střepy! Cena roztříštěného okénka 7000 Kč!

Hasiči museli rozbít boční okno vozu, aby se k uvězněnému plačícímu dítěti dostali
Hasiči museli rozbít boční okno vozu, aby se k uvězněnému plačícímu dítěti dostali (Foto: HZS Nový Bydžov)

Dramatický začátek dovolené zažila před pár dny rodina v kempu v Chlumci nad Cidlinou. Sotva ráno přijeli a začali vybalovat, dvouletý syn se zamkl a uvěznil v jejich autě. Včas ho zachránili hasiči.

Hošík, který byl vzadu ve voze v dětské sedačce, zatímco zbytek rodiny nosil tašky do chatky a vybaloval, se zřejmě nudil. Začal si proto hrát s klíči s dálkovým ovládáním zamykání fiatu, které měl bohužel nadosah. Po chvilce se ozvalo cvaknutí, auto se zablokovalo, rodina se do něj nemohla dostat a dítě začalo brečet.

Jelikož v tu dobu bylo kolem 23 stupňů a na obzoru tropické teploty, bylo nutné chlapce dostat z vozu ven co nejrychleji, než v něm bude nesnesitelné horko. „Čekat na zámečníka by mohlo trvat i hodinu, a tak se volalo hasičům, kteří přijeli do několika minut,“ řekla Aha! recepční kempu.

„Po domluvě s majitelem vozu hasiči rozbili okno na místě spolujezdce a dítě vysvobodili,“ sdělil mluvčí hasičů Ondřej Sezima. Naštěstí u něj nezjistili žádné zdravotní potíže. Chlapec rodině »vydělal«, cena nového okénka je kolem 7000 Kč. Rodinná dovolená v kempu se tak kapánek prodraží.

Vysvobozené dítě s plyšovým soptíkem, kterého mu darovali hasiči.

Přečtěte si
ollina
30. 7. 2016 • 11:17

Je to jednoznačně vina rodičů. Jsou věci, které nejsou na hranía mezi ně patří všemožné ovladače.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.