Podivín, nebo léčitel? Kurýruje lidi v magických pyramidách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podivín, nebo léčitel? Kurýruje lidi v magických pyramidách!

Václav Blažejovský ukazuje práci s energií a virgulemi.
Václav Blažejovský ukazuje práci s energií a virgulemi. (Foto Aha! – Helena Lacinová, ara)

Pro někoho podivín, pro někoho léčitel. Václav Blažejovský (63) z Března u Chomutova uvěřil v blahodárnou energii pyramid a tvrdí, že pobyt uvnitř léčí, prospívá člověku, zvířatům, i přírodě. Sám si je staví. Na zahradě má dvě velké, doma několik malých.

„Nebýt pyramid, tak dnes už nechodím. Mám zhuntovaný kolena, tak si v některé půl hodiny denně posedím a bolesti odezní,“ tvrdí. Do pyramidy na zahradě prý vždy vedly první kroky jeho dcery Veroniky (38), když z Prahy přijela za rodiči. „Je členka baletu Národního divadla, takže bývala často fyzicky vyčerpaná. V pyramidě nabírala energii,“ popsal s tím, že naopak syn Viktor (36) je prý skeptik.

Vesmírná energie
„Já věřím na vesmírnou energii, kterou soustřeďují právě pyramidy. Jsou to obrovské zářiče a jejich účel ve starém Egyptě není dodnes zcela objasněný,“ říká Václav. Míní, že vše ve tvaru pyramidy má stejnou moc a umí deaktivovat negativní energii. „U čtyřúhelníků září však jen »tvář«, jak přední část pojmenovali Egypťani.

Rohy jsou energeticky mrtvé. Kuželovitý tvar má daleko vyšší využití,“ zjistil. Energii v okolí prověřuje pomocí virgulí. „To by mohl umět skoro každý, jen se to musí naučit a s energií pracovat,“ řekl a odmítl označení léčitel. „To ty pyramidy. Oslabený člověk v nich nabude energii a nemoci pak nemají šanci,“ míní. Pyramidální energií doma nabíjí vodu, pyramidku má i nad mísou se zeleninou.


Koně pod pyramidou
Působení pyramidální energie testuje podle Václava Blažejovského i žokej Josef Váňa pro své koně. „Stáje měl zanesené patogenní energií, na koně to doléhalo. Byly unavení a nemocní. Malé pyramidy, které patogenní zóny rozbijí má ve stáji, a pod velkou čtyřmetrovou dává koně. Ta je na lanku a nahoru a dolu ji zvedá elektrický vrátek,“ popsal Václav Blažejovský. Stáje má v Chyši na Karlovarsku.

„Nedaleký kopec Vladař je vyhaslou sopkou. Všude kolem je spousta lávy a ta vytváří patogenní zóny, které koním vadí,“ vysvětloval Váňa. Jeho koně mají stání tam, kde kdysi chovali býky, a ti prý byli zlí. „Koně na tom byli také tak, dokonce nespali, chodili v boxech stále dokola a my se dlouho pídili, proč to tak je. Až jedna stará paní s virgulemi nám vysvětlila patogenní zóny a jejich principy fungování. Poradila nám spolehnout se na pyramidální energii a já ji poslechl,“ dodal žokej.


V pyramidě na vlastní kůži
Poté, co Václav Blažejovský zbavil špatné energie můj mobil a dal napít pyramidální energií nabité vody, nechala jsem se na půl hodiny zavřít do kuželovité pyramidy. Na lůžku jsem si užila příjemný relax, uvnitř jsem si připadala jako v indiánském týpí a vybavila se mi scéna z filmu, při níž indián v týpí meditací očišťoval duši. Cestou domů se mi chtělo zpívat a říkala jsem si, že ta pyramida dělá divy.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.