Řidič nezvládl zatáčku a... Autobus s 18 dětmi se převrátil na bok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Řidič nezvládl zatáčku a... Autobus s 18 dětmi se převrátil na bok!

Autobus skončil v příkopě.
Autobus skončil v příkopě. ( Foto PČR Bruntál)

O život šlo osmnácti třeťákům a dvěma učitelkám, se kterými boural autobus v Malé Morávce na Bruntálsku.

Proč šofér (43) neudržel linkový autobus na cestě, zjišťuje policie. „Řidič vyjel s autobusem plynule za pravý okraj vozovky. V silničním příkopu se převrátil na bok, kde narazil ještě do betonového mostku s propustí,“ popsala policistka Pavla Jiroušková.

Při nehodě bylo zraněno šest osob. „Řidič, jedna z učitelek a jeden žák byli převezeni k vyšetření do nemocnice,“ dodala Jiroušková.

Přečtěte si
ararat
26. 5. 2016 • 10:29

Markéto důchodkyně 58*&amplituda 26. 05. 2016 09:52 * Mařeno,ty jsi dobře prdlá pražanda,co očekávat od hloupé pražandy,což pak zelinář nemá řidičák?dneska mají skoro všichni řidičáky,ale ty asi řidičák nemáš protože lidem co mají takovou diagnózu řídit nesmí,jste registrech takových to diagnóz...no a autobusáci musí projít náročným školení něž jim někdo svěří autobus s lidimi,pak se teprve z nich stávají profesionální řidiči bez ohledu co byl člověk v původním povoláním a navíc musí projít náročnými testy na psychologii,což ty osobně bys nesplnila. Dopravě zřejmě nerozumíš a nemáš ponětí co to vše obnáší pacientko. Nehody byli jsou a i budou,přibylo hodně aut v.č.tranzitů a zásobovacích aut a tiráků...no ale asi je zbytečné ti něco vysvětlovat,mentálně nejsi to schopna pochopit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.