Hoteliéři v šoku! Nejkurióznější ztráty a nálezy roku 2015! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hoteliéři v šoku! Nejkurióznější ztráty a nálezy roku 2015!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ponožky, hřebeny, hračky... To občas zapomene v hotelu kdekdo. Ale umělou nohu nebo poníka? To už chce talent! Nad seznamem kuriózních ztrát a nálezů, který zveřejnila britská síť hotelů Travelodge, zůstává rozum stát! Co všechno lidé zapomněli v hotelech?

Historická sada vláčků
Sběratelský kousek, jehož hodnota se odhaduje na více než 40 tisíc Kč, někdo zapomněl v hotelu u letiště v britském Birminghamu.

Replika svatebních šatů Kate Middleton
V hotelu v Chesteru nejspíš trávila svatební noc nějaká fanynka vévodkyně Kate. V pokoji po ní zůstala replika šatů, ve kterých si brala prince Williama.

Veršovaná žádost o ruku
Uklízečky v hotelu v Harrogate si užily romantickou chvilku. V jednom pokoji zůstala veršovaná žádost o ruku! Takovou vzpomínku by měla adresátka přece opatrovat jako oko v hlavě...

Umělá noha
Personálu hotelu ve městě Sunderland vrtá hlavou, jak někdo mohl odjet bez své umělé nohy. Nezbývá než doufat, že zapomenutá protéza nebyla jeho jedinou.

Tajný rodinný recept
Recept na omáčku na těstoviny zapomenutý v londýnském hotelu se zjevně předával už pět generací. Jestlipak teď podle něj vaří v místní pobočce hotelu Travelodge?


Předmanželská smlouva
Jaký je asi osud dvojice, která v hotelu ve velšském Cardiffu zanechala předmanželskou smlouvu? Jestlipak se snoubenci vzali i bez ní?

Kostýmy z Hvězdných válek
Po maškarním bále s filmovou tematikou zůstala v birminghamském hotelu sada kostýmů z Hvězdných válek včetně sady světelných mečů. Nechť majitele Síla provází...

Tchyně
Nejmenovaný host odjel z hotelu v Oldhamu bez tchyně. Jasně, všichni věříme, že ji tam zanechal náhodou...

Luxusní svatební dort
Vážně někdo na svatbu pospíchal tak moc, že zapomněl v hotelu v Basildonu 150centimetrový svatební dort zdobený krystaly Swarowski? Nebo snad ze svatby sešlo?

Perníková chaloupka
Po jednom z hostů hotelu v Middlesborough zůstala v pokoji perníková chaloupka. Snad si odvezl aspoň zlou ježibabu...

Návod, jak řídit letadlo
V hotelu v Crawley byl nejspíš ubytován začínající pilot. Doufejme, že se návod na řízení letadla, který v pokoji zapomněl, stihl naučit zpaměti...

Shetlandský poník
Ubytovat se v hotelu s poníkem? Zvláštní. Zapomenout ho tam? Absurdní! Ve skotském městě Ayr ovšem reálné...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.