Týraný Rocky je kost a kůže: Majitelka ho nechala u opuštěného domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Týraný Rocky je kost a kůže: Majitelka ho nechala u opuštěného domu!

Pohled na chudáka Rockyho trhá srdce!
Pohled na chudáka Rockyho trhá srdce!  (MP Děčín)

Sám u opuštěného domu zůstal kříženec retrívra. Majitelka zmizela a nebohé zvíře nechala v mrazech napospas osudu. Pejska na pokraji smrti si naštěstí všimli lidé z okolí. V útulku v Děčíně se ho teď pokouší zachránit.

"Byl odebrán kvůli týrání. Zasáhla krajská veterinární správa a policie. Když jsme ho k nám přivezli, neměl na sobě ani gram tuku. Byla to jen kostra potažená kůži,“ popsala stav zhruba rok a půl starého pejska, který dostal jméno Rocky, vedoucí útulku Evelíne Jahelková. "Vážil 15 kilogramů, měl by mít přitom jednou tolik. Rozkrmujeme ho postupně, a daří se nám to. Už přibral,“ dodala s tím, že u pejska ale dál přetrvávají problémy s nohama. "Ze začátku se na nich sotva udržel a potíže má dosud. Proto jsme ho vzali na rentgen, teď čekáme na výsledek,“ řekla vedoucí. O majitelku, která Rockyho opustila, se už zajímá policie.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.