Falešná masérka okradla chudáka seniora! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Falešná masérka okradla chudáka seniora!

Já jsem masérka, pozvi mě dál!
Já jsem masérka, pozvi mě dál! (Foto PČR)

Muž z Prahy 8 si chtěl užít večer s hezkou dívkou, která tvrdila, že je masérka. Vyklubala se z ní ale povodnice, která ho okradla.

Podvodnice kontaktovala staršího muže na internetové seznamce. Dali si schůzku, po které ji muž odvezl k sobě domů. „Tvrdila mi, že je masérka a nabídla masáž. Pak mi ale řekla, že jí při práci vadí můj řetízek,“ popsal Aha! krádež poškozený. Údajné masérce se zlatý šperk v hodnotě 65 tisíc korun líbil a chtěla si ho vyzkoušet. „Říkala, že je i zlatnice,“ vzpomíná okradený. Pak jí zavonil telefon a ona ho šla vyřídit do sousedního pokoje. Když se dlouho nevracela, vyrazil ji muž hledat. Našel však už jen otevřené vchodové dveře a zapomenutou péřovou bundu. Zlodějka možná nekradla poprvé. „Kriminalisté se domnívají, že se popsaného jednání mohla dívka dopustit v celé řadě dalších jiných případů,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Autor:  ryc

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.