Smutné poselství z předvánočního Londýna: Zpěvačka Jana Kirschner reaguje na teror! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Smutné poselství z předvánočního Londýna: Zpěvačka Jana Kirschner reaguje na teror!

Jana Kirschner si nikdy nemyslela, že se bude muset v Londýně bát!
Jana Kirschner si nikdy nemyslela, že se bude muset v Londýně bát! (Foto: ara)

Slovenská zpěvačka Jana Kirschner (36) po útocích v Paříži vnímá velké napětí také v Londýně, kde žije s manželem britským hudebníkem Eddiem Stevensem a dvěma dcerami.

„Nikdo neví, co bude. Myslím, že jsou před námi velké změny. Lidé začali být velmi opatrní a ostražití,“ řekla zpěvačka. Její pocity z teroru i obavy o budoucnost se prý promítnou i do chystané desky.

Autor:  haa

Přečtěte si
-bello-
8. 12. 2015 • 00:50

Kam se v Praze podívám vidím na prvním místě hóódně opálené Francouze , po nich vedou úkáčka a pak angláni a Slováci. Francouz a úkáčko na práci není to je líná pakáž , ale mají tady už " svoje lidská práva " , anglán se za chvíli neuživí, samý lektor to tady je a Slováky bych vykopla ihned zpátky do toho jejich (nejen ) košického ghetta Takhle ten Schengen vidím v Praze já a to jako nevím, že 20 % z nich jsou zavilí džihádisté!

ohrazenice
7. 12. 2015 • 10:51

Aha spadá pod cenzurovaný Blesk a tento článek je dost překvapivý. Jak je možné že se Londýn bojí když jsou muslimové přínosem pro Evropu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.