Zkrášlovací metoda jak od upíra: Ňadra si vylepšují vlastní krví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zkrášlovací metoda jak od upíra: Ňadra si vylepšují vlastní krví!

Ňadra se teď vylepšují krví!
Ňadra se teď vylepšují krví! (Foto: vampirebreastlift.com)

Oblejší, pevnější, a tím pádem i opticky větší poprsí slibuje americký lékař Charles Runels. Navíc bez plastické operace!

Má to jednu podmínku: Musíte si do ňader nechat vstříknout vlastní krev odebranou z paže a pak speciálně upravenou v centrifuze. Obsah stříkačky (plazma bohatá na destičky) pak podle Runelse stimuluje k růstu novou tkáň, což vylepšuje poprsí. Jedna taková kúra vyjde na 54 tisíc korun. „Po mém zákroku budete vypadat, jako byste měla na sobě push-upku, ačkoli žádnou podprsenku mít nebudete,“ slibuje dermatolog, který tuto metodu jako jediný prosazuje ve Spojených státech. Runels začal techniku, z očividného důvodu přezdívanou »upírská« modelace prsou, používat nejprve na úpravy obličeje. Mezi jeho první klientky patřila i televizní hvězda Kim Kardashian (34). Plazmou bohatou na destičky se běžně léčí poranění pohybového aparátu, artrózy anebo alopecie (ztráta vlasů a ochlupení).

Přečtěte si
-bello-
6. 11. 2015 • 19:46

Ta prsa " before " patří jiné a ta " after " taky úplně jiné.Je to přece jasný podle tvaru a umístění na hrudníku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.