Muž nahlásil napadení! Vrazil do něj srnec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Muž nahlásil napadení! Vrazil do něj srnec!

Tady Sahaj bydlí.
Tady Sahaj bydlí. (pro Aha! – Michal Vlček)

RUDIMOV – Kuriózní případ řešili policisté ze Slavičína. Štefan Sahaj (35) z Rudimova jim nahlásil, že byl na cestě do Slavičína přepaden a poraněn. Vyšetřování ale odhalilo, že do podnapilého chlapíka narazil srnec.

K údajnému přepadení došlo za tmy u lesa, když se Sahaj vracel s necelým promile alkoholu v krvi domů. „Někdo do mě vrazil, pořezal mě na ruce a povalil na zem. Potom zmizel. Neviděl jsem, kdo to byl,“ řekl Sahaj policistům. „Muže hned na místě ošetřila záchranná služba,“ prozradil Vratislav Hruška, vedoucí obvodního oddělení policie ve Slavičíně.

Následné vyšetřování odhalilo nečekaného pachatele: do Sahaje vrazil srnec! „Muž měl na oděvu sliny a zbytky srsti. V okolí střetu jsme také našli srnčí stopy,“ vysvětlil Hruška. Poznamenal, že policisté případ odložili, protože cizí zavinění bylo vyloučeno. „Případ srážky chodce se zvěří jsme v regionu ještě nevyšetřovali,“ dodal vzápětí. Sahaj je na Slavičínsku vyhlášenou firmou, kterou znají snad v každé hospodě.

3.4.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.