Bojte se! Po šedi přijde do kin čerň! A opět v padesáti odstínech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bojte se! Po šedi přijde do kin čerň! A opět v padesáti odstínech!

Jamie Dornan coby uhrančivý Christian Grey a Dakota Johnson jako Anastasia.
Jamie Dornan coby uhrančivý Christian Grey a Dakota Johnson jako Anastasia. (Foto Aha!: Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma, ara)

Může být parodie lepší než originál? V případě Žhavých výstřelů se to podařilo dokonce několikrát! A se stejnou "neúctou" nyní hollywoodští producenti přistoupí k filmovému trháku Padesát odstínů šedi. Má se jmenovat Padesát odstínů černi a příležitost v něm dostanou černošští herci.

Hlavními tahouny nové erotické komedie budou herci Marlon Wayans (43) a Kali Hawková (28). Do kin se parodie má dostat už v roce 2016, tedy o rok dřív než plánované oficiální pokračování původního bestselleru Padesát odstínů temnoty. Otázkou ale je, zda kvůli podobnosti názvů nedojde k soudnímu sporu. V dějinách kinematografie by to nebylo poprvé. Tvůrci parodie by pak museli svůj snímek aspoň nepatrně přejmenovat. I tak se ale bude nač těšit. Téma bohatého podnikatele svádějící naivní dívku zůstane zachováno, jen slovní patos nahradí trochu drsnější humor.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.