Hyenismus! Krkavčí táta prodával syna za 650 tisíc! Proč proboha? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hyenismus! Krkavčí táta prodával syna za 650 tisíc! Proč proboha?

Bez servítků! Podobně zřejmě proběhlo i zadržení v Rusku.
Bez servítků! Podobně zřejmě proběhlo i zadržení v Rusku. (PČR)

Tak tohle už je opravdu síla! Jeden vypečený otec v Rusku se rozhodl nabídnout k prodeji vlastního syna za pár set tisíc. Proč to ten bídák udělal?

Otřesný případ se odehrál zhruba takto: přistěhovalec z Kazachstánu nabídl svého tříletého synka k prodeji na internetu za 1,5 milionu rublů, tedy za zhruba 650 tisíc korun českých. Naštěstí si zvrhlého inzerátu všimla místní policie a vešla s mužem do kontaktu coby žhavý zájemce. A jak to dopadlo?

Při následné schůzce, kdy si darebák spokojeně přepočítaval hotovost, sklapla past a místo peněz si odnášel pouta na rukou. A co že ho k tak zavrženíhodnému činu vůbec vedlo? Prý chtěl zlepšit svou bytovou situaci a dostat syna do lepší rodiny. Matka prý rodinu opustila již před rokem a on byl v bezvýchodné situaci. Od vyšetřovací vazby ho to však neochránilo a nyní tam čeká na spravedlivý trest. A co se stalo s tím nebohým kloučkem? Skončil ve špitále s podezřením na nespecifikovanou infekci.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.