Podvodnice »vyždímala« naivního muže! Kolik jí nacpal milionů? Tomu neuvěříte... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Podvodnice »vyždímala« naivního muže! Kolik jí nacpal milionů? Tomu neuvěříte...

Obžalovaná Eva P. přiměla partnera k svatbě.
Obžalovaná Eva P. přiměla partnera k svatbě. (Foto Aha! : Alexandr Malachovský)

Chtěl pomoci a šeredně na to doplatil! Vdovec Jan D. (56) narazil na podvodnici Evu P. (42). Ta z něj za dva roky »vytáhla« skoro 12 milionů a dokonce ho přiměla k tajné svatbě. Případ teď řeší soud.

Chtěl pomoci a šeredně na to doplatil! Vdovec Jan D. (56) narazil na podvodnici Evu P. (42). Ta z něj za dva roky »vytáhla« skoro 12 milionů a dokonce ho přiměla k tajné svatbě. Případ teď řeší soud.

 

Seznámili se, když si Eva P. pronajala byt v jeho domě v pražské Libni. Podvodnice si u vdovce nejdříve půjčovala na složenky, pak ale ucítila příležitost. „Celá zdrcená mi říkala, že jí zemřela sestra v Kanadě a potřebuje pomoci, aby se mohla soudit o vysoké dědictví a o její dceru,“ popsal muž u soudu.

 Od března 2013 půjčil podvodnici podle obžaloby postupně skoro 12 milionů korun. Kvůli smyšleným historkám jí nejdřív dal peníze svoje, potom své matky, získané z restitucí. Nakonec se zadlužil u bank i u známých. „Říkala mi, že nedostanu nic zpátky, když jí nedám další peníze,“ řekl Jan D. Ten je teď zadlužený a zcela bez peněz. Obžalovaná, které hrozí 10 let basy, před soudem jakoukoliv vinu popřela.

Autor:  rvs

Přečtěte si
-bello-
25. 6. 2015 • 10:42

zzapp k tajnou svatbu chápu jako že před příbuznými, ti by ho museli zabít nebo prohlásit nesvéprávným.No už je dědičkou, ale rovným dílem i dluhů

zzapp
25. 6. 2015 • 02:02

a ono to asi drobet bylo jinak, ...jen tak jí to necpal,...za sex vysolil 12mega? ,..a že PŘIMĚLA jej k tajné svatbě? no to už je víc než směšné...

zzapp
25. 6. 2015 • 01:59

...dobře mu tak, vo..lovi, když nemá rozum...

-bello-
24. 6. 2015 • 23:03

Hlavně pán prošustroval nájmy od lidí v jeho domech bydlících.Tak mě zajímá, jestli v barákách vyměnil okna, stoupačky a fasádu a vymaloval chodby.Nebo jen vybíral? restituce byly gesto Havla a Dinstbiera a spol. a žádná post komunistická země to neudělala.Dnes by polovinu baráků nebo fabrik ani ti jejich vnuci třeba neměli, bůhví kolik by jich předkové propili a probendili v kartách nebo s holkama. Snad aby byli rádi, že jim ty baráky zakonzervovali komunisté let padesátých /současné komunisty do toho neplést!)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.