A je to tady: Rath ztrácí paměť! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

A je to tady: Rath ztrácí paměť!

Rath se u soudu maskoval černými brýlemi.
Rath se u soudu maskoval černými brýlemi. (Foto Aha!: Ladislav Křivan)

Kulhá, píská mu v uších, má výpadky paměti, nemůže se soustředit. Nad potížemi exhejtmana Davida Ratha (49) by se kámen ustrnul. Ne však soudce Robert Pacovský, který trvá na jeho přítomnosti na lavici obžalovaných.

V úterý v 10 hodin se soud opět sejde a rozhodne pro pár následujících týdnů o dalším osudu exhejtmana, který by po pádu z kola chtěl odklad procesu. „Nejsem zdaleka ještě zdráv po tom úrazu. Konečně, jsem tady díky nátlaku, který na mě byl činěn represivními orgány, a různým výhrůžkám,“ řekl Rath včera předsedovi senátu. Ten je však velmi ostražitý, aby nedocházelo k dalším průtahům, a trval na posudku znalce, který měl Rathův zdravotní stav zkoumat. Jednání odročil na dnešní dopoledne, kdy už by měl mít zprávu k dispozici. A Rathovi nařídil, aby se znovu dostavil.

Přečtěte si
joldh
12. 5. 2015 • 09:35

Nesouhlasím. I když se před soud dostane jen ten, kdo byl zachycen velice řídkou sítí spravedlnosti (tak mi to připadá), TAK ALESPOŇ TO !!!! Alespoň se počet těch, kteří si myslí, že si mohou dovolit beztrestně kdykoliv cokoliv, zmenší!!! Jen houšť a vetší kapky!!! Mimochodem Rath, to je ryzí charakter!!! To je politik!

st.rec
12. 5. 2015 • 08:41

Žádnej chudák,jen ať využije všechno co může.ODS-Novák je venku a měl 40mega,Nečagyová-táhne se to jak chcrchel,tuneláři z OpenCard,DP,Blanky atd-pořád v klidu.Tohle je obětní beránek mafi-justice a politických lobby.Co justice dokáže je tady: : .https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . .https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo

eva666
12. 5. 2015 • 07:59

Ten pan Rath je ale chudák, nejprve vazba, teď takový hrozný úraz, doufám, že má velkou pojistku. Myslím, že by mu lékařská komora měla vzít diplom, přece se ztrátou paměti nemůže léčit, co kdyby někomu předepsal místo bromu viagru? A je obviněný z dalších prasáren, takže počítám, že paměť se mu už nikdy nevrátí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.