Květen je lásky čas: Tipy na oživení vztahu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Květen je lásky čas: Tipy na oživení vztahu

Jak oživit vztah?
Jak oživit vztah? (Foto: shutterstock.com)

První květen už sice byl, to ale neznamená, že byste měli zapomenout na svoji lásku. Pokud vám vztah navíc trochu pokulhává, je potřeba zapracovat na jeho oživení. Nečekejte, až se rozhoupe protějšek, a inspirujte se našimi tipy.

Žijte kulturně

Choďte do společnosti. Výlet na divadelní představení může být zábava, i když nejste zrovna shakespearovské typy. Zvolte odlehčenou komedii nebo i balet, nádech luxusu můžete podpořit večerními šaty nebo kravatou.

Vyrazte do přírody

Proč tvrdnout doma, když v lese nebo v parku je tak krásně? Vezměte deku, piknikový košík s dobrotami a najděte nějakou romantickou vyhlídku, kde můžete otevřít bublinky a společně vzpomínat na první rande, svatbu a všechny příjemné chvíle.

Líbejte se

Že už tohle neděláte? Pak honem oprašte zapomenuté schopnosti a líbejte se jako o život, i když už není 1. máj! Nic není sladšího než rty vaší lásky chutnající třeba po jahodách.

Nechávejte si vzkazy

Prosté »Miluju tě« na ledničce nebo jako lístek schovaný v hrnečku dokáže udělat den výjimečným! A není nad to, culit se nad každou SMSkou, ve které partnerovi napíšete třeba: »Mám na tebe chuť«.

Změňte prostředí

Nic váš vztah nenakopne tak jako změna prostředí. A je jedno, jestli to bude eurovíkend, zahraniční dovolená nebo výlet na Macochu. Hlavní je, že budete mít co objevovat, co obdivovat a že se při tom můžete držet za ruce jako čerstvě zamilovaný pár. Co je nové a svěží, je nové a svěží se vším všudy!

Překvapujte se

Zabiják lásky je stereotyp. Proto svou lásku stále překvapujte, stačí i maličkosti, jako jsou belgické pralinky objevené v tašce, voňavá vana se sklenkou sektu nebo nápis I LOVE U z okvětních lístků růže. Fantazii se meze nekladou.

Dejte si dobré jídlo

Láska prochází žaludkem – a čím víc v žaludku, tím větší láska! Dobrá restaurace, jídlo, kvalitní víno nebo sekt... Znáte lepší způsob, jak strávit večer ve dvou? Pokud máte hluboko do kapsy, uvařte partnerovi oblíbené jídlo a pak usněte v náručí jeden druhému.

Najděte si společný koníček

Společné zážitky stmelují. Jezděte na kole, sbírejte porcelánové sloníky, degustujte sekty. Jakákoli činnost, která baví vás oba, je pro vztah skvělá.

Krášlete si protějšek

Proč neudělat radost své polovičce a zároveň sobě? Ženy můžou partnerovi koupit novou kravatu, ve které jim připadá sexy, a pánové zase rudou rtěnku, která nechává trochu lascivní otisky na skleničce.

Tančete

Co třeba takové tango? Skvěle se při něm rozhrávají společné okamžiky plné vášně.

 

Autor:  efr

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.