Hašek daruje medaili z Nagana! Za návrat Denise (9) a Davida (6) z Norska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hašek daruje medaili z Nagana! Za návrat Denise (9) a Davida (6) z Norska!

Eva Michaláková se snaží opět získat své syny.
Eva Michaláková se snaží opět získat své syny. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, ara)

Bojuje téměř čtyři roky o odebraného Denise (9) a Davídka (6) v Norsku a nyní získala silné spojence! Hokejista Dominik Hašek (50) daruje zlatou medaili z Nagana tomu, kdo se nejvíce zaslouží o návrat dětí!

Eva Michaláková (38) se včera sešla s premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD), který maminku utvrdil v podpoře českého státu. „Budeme se v první řadě snažit, aby měla možnost častějších návštěv dětí a v českém jazyce,“ řekl Sobotka.

Po schůzce Michaláková převzala šek na 528 tisíc korun, které lidé z celého Česka poslali na transparentní účet. „Peníze využiji na norské právníky,“ uvedla Michaláková. Šok jí ale přivodila hokejová legenda Dominik Hašek, člen Petičního výboru za návrat kluků. „Až budou děti zpátky v české rodině, dám svou zlatou medaili z Nagana tomu, kdo na tom bude mít největší zásluhu,“ řekl. Co se jim stalo

V roce 2011 norská sociálka odebrala Michalákové syny, měli být sexuální zneužíváni otcem. To soudy nepotvrdily. A mít nedostatek psychické pohody od matky. Ta tvrdí, že je plácla po zadku. Děti skončily v pěstounských rodinách, nyní se s mámou mohou vidět 2krát 15 minut ročně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.