Každá desátá česká prostitutka studuje: "V práci orgasmus nezažiju," říká jedna z nich! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Každá desátá česká prostitutka studuje: "V práci orgasmus nezažiju," říká jedna z nich!

Diana se ráda líbí...
Diana se ráda líbí... (Foto Aha!, Facebook, TV Nova)

Čerstvě 18 a sex za peníze! Na Dianu Korbelovou (18), Marii ze seriálu Ulice, prasklo, že pracuje jako prostitutka! A není to zdaleka jediná »sexy studentka«! Jenom v Praze si tak každá desátá vydělává na studium. Mezi ně patří i Linda.

Je jí 22 let a do Prahy přijela ze severní Moravy. Do soukromí jednoho z pražských privátů láká lačné zákazníky už rok. Tak trochu jiná brigáda ji postavila na nohy. Kromě studia humanitního oboru si z peněz vydělaných za sex platí i zábavu, žije si na vysoké noze.
K profesi prostitutky se dostala přes placený komparz na tzv. Ladies party. „Je to normální natáčení porna, má ale jít jakoby o večírek. Holkám se platí, že dělají profesionálním pornohercům křoví,“ vzpomíná Linda.

Bez orgasmu
Během roku, co placený sex provozuje, se naučila nejrůznější triky. „Když je klient ve sprše, natlačím do sebe gel. Chlap si pak myslí, že mě tak nažhavil on a má z toho dobrý pocit,“ usmívá se. Pak ale zvážní: „Se mnou sex s klienty v podstatě nic nedělá. Je to jen práce. Orgasmus vždycky předstírám, nikdy jsem ho doopravdy neměla.“


Stejné ceny jako Diana
Docela běžnou cenou za hodinu sexu je 1500 korun. Říká si o ně jak Diana pod pseudonymem Ester, tak Linda. V tomto případě ale neplatí rčení – za málo peněz, hodně muziky. „Všichni chtějí klasiku a orál. Každý druhý ale zkusí, jestli bych nešla bez kondomu. Vždycky odmítnu,“ říká Linda. Ze začátku se prý bála, aby nepřišel nějaký podivín, to se prý ale nestává.

Přítele Linda v současné době nemá a tvrdí, že si ho bude hledat, teprve až se svou »brigádou« skončí. Chtěla by dostudovat a věnovat se své profesi. Připouští ale, že už si zvykla na dostatek peněz a vysoký životní standard. I proto si aktuální ročník rozložila a část zkoušek přesunula na příští rok.

Tisíce prostitutek
V celé České republice se sexem živí 10 – 15 tisíc dívek a žen. „Jedná se o ženy, které jsou aktuálně ten den k dispozici. Celkový počet by se vyčísloval jen velmi složitě,“ říká ředitelka sdružení Rozkoš bez rizika Hana Malinová. Jenom v Praze jsou zhruba 4 tisíce prostitutek. Takto zaměřených studentek je tu ale víc než jinde, zhruba 8 – 10 %.

V Ulici Marie, na privátu Ester
Kauza okolo osmnáctileté Diany Korbelové, která se veřejně živí jako zpěvačka a herečka (znáte ji i jako Marii ze seriálu TV Nova Ulice), praskla minulý týden. Deník Aha! zveřejnil i formu jejího přivýdělku, kterým se příliš nechlubí. Jako Ester ji čtenáři potkali v jednom z privátů na pražských Vinohradech. Za hodinu sexu chce 1500, líbání má za příplatek. Stránky i telefonní čísla privátu jsou ale od minulé středy nedostupné, je tedy možné, že Diana už pracuje jinde a za jiné ceny.

Přečtěte si
beladona
11. 11. 2014 • 01:49

ivoadler vezmou si Ivo Adlera

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.